Hoppa till innehåll
Jurek Rekrytering & Bemanning AB logotyp

Ekonomiassistent sökes till IT bolag i söderort

Ansök nu
Arbetsbeskrivning:

I din roll kommer du tillsammans med ekonomiteamet ansvara för leverantörsreskontran samt faktureringen för bolaget.
Förutom detta kommer dina huvudsakliga arbetsuppgifter innefatta:
  • Löpande bokföring
  • Kontering och attestering av fakturor
  • Förbereda betalningsfiler
  • Avstämningar vid månadsbokslut
  • Ad hoc
Vem är du?

Vi ser gärna att du har en utbildning inom ekonomi och har arbetat som ekonomiassistent i minst 2-5 år med fördel inom leverantörsreskontra. . Vidare är du systemvan och har lätt för att lära dig nya samt brinner för att ge service till kollegor, kunder och samarbetspartners. För att trivas i denna roll ser vi att du är noggrann, ansvarsfull och lyhörd samt talar och skriver obehindrat på svenska och engelska. Om du har erfarenhet från IT branschen eller större företag samt har ett systemintresse så är detta meriterande.

Du erbjuds

Du erbjuds en konsultlösning på 6 månader och för rätt person finns det goda chanser till att uppdraget kommer förlängas eller att på sikt bli överrekryterad till kund. Placering är på kundens kontor i Västberga. Vid frågor gällande tjänsten är du varmt välkommen att kontakta ansvarig konsultchef Manda Kristensson på manda.kristensson@jurek.se

Om verksamheten

Jurek Rekrytering & Bemanning är ett starkt växande företag med fokus på flexibla och kundanpassande rekryterings- och bemanningslösningar. Genom vårt nytänkande och entreprenöriella arbetssätt är vi unika i Sverige idag. Våra uppdrag är främst inom juridik, ekonomi, HR/Administration samt marknad och management.
Mer info
Kontaktperson
Manda Kristensson
Telefon
Email
Sista ansökningsdag
05 juni 2023 (7 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Jurek Rekrytering & Bemanning erbjuder ett komplett utbud av bemannings- och rekryteringstjänster. Vi rekryterar och hyr ut alltifrån studenter till yrkesverksamma akademiker med mångårig erfarenhet och specialistkompetens. Våra uppdrag är främst inom juridik, ekonomi, HR, marknad och administration.

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare