Hoppa till innehåll
Jurek Rekrytering & Bemanning AB logotyp

Ekonomiassistent och kontorsansvarig till PP Pension

Ansök nu
Arbetsuppgifter

Dina arbetsuppgifter omfattas av många olika delar och som person gillar du att rycka in där det behövs. Du kommer att tillhöra ett ekonomiteam samtidigt som du är hela kontorets allt-i-allo.

Arbetsuppgifter inom ekonomi kommer bland annat omfatta:
 • Löpande bokföring
 • In- och utbetalningar av premier och försäkringsersättningar
 • Inläsning av filer
 • Bankkontoavstämningar
 • Leverantörsreskontra
 • Bokslut
Arbetsuppgifter som kontorsansvarig omfattar bland annat:
 • Posthantering
 • Koordinering av parkeringsplatser
 • Koordinering av friskvård för personalen
 • Beställning och inköp av kontorsmaterial, livsmedel mm
 • Kontakt med leverantörer kopplade till kontoret
 • Förbereda och vara behjälplig vid styrelsemöten
Vem är du?

Vi söker dig som är driven och som har lätt för att växla mellan olika arbetsuppgifter. Vidare är du prestigelös och nyfiken och du tar gärna tag i saker och ser vad som behöver göras. Vi ser gärna att du har en bakgrund inom ekonomi och att du har ambitioner att utvecklas inom området.

PP Pension erbjuder

Du erbjuds en rolig och omväxlande roll där du får arbeta med helheten och få en stor förståelse för verksamheten. Vidare får du möjlighet att driva och påverka liksom att utveckla rutiner, processer och arbetssätt.

I den här processen samarbetar PP Pension med Jurek Finance och vid eventuella frågor är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Cathrine Andersson på cathrine.andersson@jurek.se.
Då urvalsprocessen sker löpande är du varmt välkommen med din ansökan så snart som möjligt via www.jurek.se

Om PP Pension

PP Pension grundades 1882 som Svenska Publicisternas understödsförening av Publicistklubben med syfte att förvalta medlemmarnas pensionskapital. Vi är en tjänste-pensionsförening som endast finns till för företag och deras anställda i medie- och informationsbranschen. Vi delar varken ut vinster till aktieägare eller några provisioner eller bonusar. Vinsten går i stället tillbaka till våra sparare i form av låga avgifter, rabatterade fonder och personlig rådgivning.
Som bolag är PP Pension inne i ett intensivt och spännande utvecklingsarbete. Vår affär ska öka inom premiebestämd tjänstepension för att kompensera en minskande förmånsbestämd. Ökningen ska genereras genom ett bättre erbjudande där vi stärker vår position som tjänstepensionsaktören med den bästa och mest personliga servicen.
Våra fina och trivsamma lokaler ligger i centrala Stockholm. PP Pension värnar om en god arbetsmiljö och vi strävar efter att skapa en bra balans mellan privatliv och arbetsliv, totalt är vi drygt 30 medarbetare.
Mer info
Kontaktperson
Cathrine Andersson
Telefon
Email
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
01 juni 2023 (1 dag kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Jurek Rekrytering & Bemanning erbjuder kompetensförsörjning till företag och organisationer inom såväl privat som offentlig sektor över hela Sverige. Våra specialistområden är ekonomi, juridik, HR och administration samt marknad och management.

Våra rekryteringskonsulter och konsultchefer har bred kompetens och operativ erfarenhet av de affärsområden de rekryterar inom. Hitta din nästa utmaning i karriären hos oss!

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare