Hoppa till innehåll
Arbetsuppgifter

Hos FFAB kommer du arbeta i en dynamisk miljö där det händer mycket. Du trivs med att jobba såväl självständigt som i team och har ett förbättrings- och lösningsfokuserat mindset samt ett högt servicetänk. Du rapporterar till Ekonomichef.

Rollen som ekonomiadministratör är varierande och utvecklande där dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer vara:
 • Leverantörsreskontra och betalningar
 • Fakturering, Kundreskontra samt inbetalningar
 • Kvittoredovisning
 • Avstämningar
 • Administrativa uppgifter kring ekonomisk förvaltning bostadsrättsföreningar & hyresfastigheter
 • Diverse övriga förekommande uppgifter på en ekonomiavdelning
 • Ta emot inkommande kundärenden via telefon, e-mail, web
 • Ärendehantering och felanmälan
 • Posthantering
 • Scanning och arkivering av dokument och avtal
 • Ansvarig för kontoret som inköp av det som behövs samt ordna med kaffe/luncher till möten samt diverse kontorsrelaterade uppgifter
 • Assistera VD/ledning/bolaget i diverse arbetsuppgifter
Vem är du?

Som person är du hungrig och utåtriktad samtidigt som du är strukturerad och noggrann. Du uppskattar att arbeta i ett bolag med snabba förändringar och där ingen dag är den andra lik. Du tycker även om att ta egna initiativ och är samtidigt prestigelös och stöttar där behov finns. Rollen kräver att du har goda kunskaper i svenska i både tal och skrift.

Vi ser gärna att du har en eftergymnasial utbildning inom ekonomi och gärna tidigare arbetat något år med kund- och leverantörsreskontra eller liknande erfarenhet av ekonomi. Har du tidigare erfarenheter från fastighetsbranschen samt Excel är det meriterande.

Du erbjuds

En spännande och omväxlande roll på ett framgångsrikt bolag där du blir en del av en familjär, öppen och lärande företagskultur.

I den här processen samarbetar FFAB med Jurek Finance och vid eventuella frågor är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Marie Källström på tel. 070 751 9343 alt marie.kallstrom@jurek.se. Då urvalsprocessen sker löpande är du varmt välkommen med din ansökan så snart som möjligt via www.jurek.se.

Om verksamheten

Fastighetsförädlarna i Mälardalen AB är ett fastighetsbolag som arbetar med att realisera potential i mark- och fastighetstillgångar. Sedan starten 2010 har vi framgångsrikt skapat värden genom förvärv, projektering, finansiering och produktion av fastigheter. Vi utvecklar i huvudsak bostäder och samhällsfastigheter och eftersträvar att genom en god marknadskännedom skapa mervärden för de boende i fastigheten och omgivningen.
Mer info
Kontaktperson
Marie Källström
Telefon
Email
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
07 apr. 2023 (8 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Jurek Rekrytering & Bemanning erbjuder kompetensförsörjning till företag och organisationer inom såväl privat som offentlig sektor över hela Sverige. Våra specialistområden är ekonomi, juridik, HR och administration samt marknad och management.

Våra rekryteringskonsulter och konsultchefer har bred kompetens och operativ erfarenhet av de affärsområden de rekryterar inom. Hitta din nästa utmaning i karriären hos oss!

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare