Hoppa till innehåll
Jurek Rekrytering & Bemanning AB logotyp

Driven revisor till Conseil

Publiceringsdatum
15 november 2023
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Kontaktperson
Matilda Thelin
Email
Telefon
Ansök nu
Arbetsbeskrivning

Conseil Revision är ett väletablerat bolag med hög kompetens och driv som lägger stor vikt på både kvalitet och professionalism. Som revisor hos Conseil arbetar du både självständigt och i team med revisions- och rådgivningsuppdrag och du får ett stort eget ansvar. Du får en granskande roll, där du utför analyser och bidrar till att dra slutsatser kring den information som våra klienter presenterar.
Våra klienter är av skiftande storlek och inom olika branscher, vilket gör arbetet både omväxlande och socialt. Tillsammans med dina kollegor utgör du även ett bollplank i finansiella frågor och har en rådgivande roll till våra klienter. Genom att erbjuda dig en utbildningsplan, registrerad hos Revisorsinspektionen, ihop med den praktiska erfarenheten som du får hos oss är vår ambition att du når ditt mål och blir auktoriserad revisor.

Vem är du?

Vi söker dig som tycker om utveckling, förändring och utmaningar. Du har en eftergymnasial utbildning inom ekonomi, med inriktning redovisning/revision, samt 1 - 3 års erfarenhet från en liknande roll inom revision.

Du är flytande i svenska, både i tal och skrift samt har utmärkta kommunikativa kunskaper såväl muntligt som skriftligt. Då rollen innefattar många kontaktytor, såväl internt som externt, är det av stor vikt att du har en relationsskapande förmåga samt en professionell framtoning. Att leverera resultat av kvalitet är en självklarhet för dig och du trivs bra i en rådgivande roll. Du är driven, affärsorienterad och tycker om att arbeta både självständigt och i team.

Du erbjuds

Hos oss på Conseil Revision erbjuder vi dig goda karriärs- och utvecklingsmöjligheter, där du från start får ta ett stort ansvar. Du kommer också få möjlighet att gå de utbildningar som krävs för att kunna bli auktoriserad revisor. Arbetsklimatet hos Conseil är öppet och rakt, vilket ger en stimulerande och utvecklande arbetsmiljö. Här stöttar vi varandra för att leverera tjänster med hög kvalitet och stort engagemang för bästa kundupplevelsen. Vi sitter i fina lokaler i centrala Stockholm med goda kommunikationer.

I den här rekryteringen samarbetar Conseil Revision med Jurek Rekrytering & Bemanning. Då urvalsprocessen sker löpande så ser vi gärna att du skickar din ansökan så snart som möjligt. För frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Matilda Thelin på matilda.thelin@jurek.se. Du är varmt välkommen att ansöka till denna tjänst via www.jurek.se.

Om verksamheten

Conseil Revision grundades 2008 och är en revisionsbyrå med klienter alltifrån mindre enmansföretag till större koncerner verksamma inom olika branscher.
Conseil Revision är ett registrerat revisionsbolag hos Revisorsinspektionen och består av fyra auktoriserade revisorer samt fyra anställda som främst arbetar med revision och rådgivning. Samtliga revisorer verksamma vid Conseil är medlemmar i branschorganisationen FAR vilket säkerställer professionalitet, integritet och hög kvalitet i vår revisions- och rådgivningsverksamhet. I genomförandet av våra uppdrag arbetar vi utifrån klienternas behov och förutsättningar samtidigt som vi alltid efterlever de lagstadgade och yrkesetiska krav som ställs på revision och revisorn.
Jurek Rekrytering & Bemanning AB logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
15 dec. 2023 (9 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Jurek Rekrytering & Bemanning erbjuder kompetensförsörjning till företag och organisationer inom såväl privat som offentlig sektor över hela Sverige. Våra specialistområden är ekonomi, juridik, HR och administration samt marknad och management.

Våra rekryteringskonsulter och konsultchefer har bred kompetens och operativ erfarenhet av de affärsområden de rekryterar inom. Hitta din nästa utmaning i karriären hos oss!
http://www.conseil.se/

Fler jobb från samma arbetsgivare

Liknande Jobb

Stockholms stad
Organisation & ledning
Företagslogga
Stockholms stad
Ekonomi
Företagslogga