Driven och serviceinriktad assistent till AG Advokat

Driven och serviceinriktad assistent till AG Advokat

Brinner du för service och vill fortsätta utvecklas i en bred administrativ roll? Som assistent utgör du ett viktigt och värdefullt stöd för våra jurister i det dagliga arbetet genom att ge administrativ support och service. Du kommer att ingå i assistentgruppen men även tillhöra en av byråns verksamhetsgrupper, inom fastighetstransaktion och hyra.

Dina arbetsuppgifter
 • Fysisk och digital dokumenthantering, t.ex. kopiering och sammanställning av material
 • Ärendehantering, t.ex. jävskontroll, upplägg och arkivering
 • Arbete i Officepaketet inklusive AG:s mallar
 • Extern kontakt med t.ex. myndigheter
 • Korrekturläsning och transkribering
 • Mötesplanering
 • Systemstöd
 • Fakturahantering
 • Ta fram enklare avtal, klientkontakt, administrativt stöd vid signing/closing
 • Diverse utrednings- och granskningsarbeten
Din profil

För att trivas i rollen ser vi att du är i början av din karriär med några års erfarenhet av liknande arbetsuppgifter och/eller att du är utbildad paralegal. Du är en serviceinriktad, proaktiv och ansvarstagande person som har en förmåga att planera och organisera ditt arbete på ett effektivt sätt med hög kvalité. Vidare är du nyfiken med en god problemlösningsförmåga. Du trivs i att arbeta i en konsultverksamhet och är van vid att självständigt prioritera bland dina arbetsuppgifter. Vi sätter även stort värde på att du drivs av att utveckla både dig själv och din omgivning. I rollen kommer du att ha flera kontaktytor, varför det är viktigt att du trivs i en serviceinriktad roll och har lätt för att bygga relationer och skapa goda samarbeten.
 • Några års erfarenhet av liknande administrativ tjänst och/eller utbildning som paralegal
 • Har mycket goda kunskaper i Officepaketet, främst Word och PowerPoint
 • Uttrycker dig väl på svenska och engelska i både tal och skrift
Det är meriterande om du har tidigare erfarenhet från advokatbyrå eller likartad konsultverksamhet.

Vi erbjuder

Hos oss ges du möjlighet att arbeta på en av Sveriges ledande advokatbyråer tillsammans med ett professionellt och prestigelöst team. Arbetet sker på plats på vårt kontor i centrala Stockholm. På AG Advokat månar vi om att vara en arbetsplats med god stämning och en stark sammanhållning, eftersom vi är övertygade om att detta gynnar byråns verksamhet och långsiktiga utveckling. Vi har en prestigelös kultur med en stark kollegialitet och många roliga personalaktiviteter under året.

Tjänsten är en tillsvidare anställning med inledande provanställning och tillträde är så snart som möjligt

Ansökan och övrig info

I denna rekrytering samarbetar AG Advokat med Jurek Business Support. Känner du igen dig i beskrivningen ovan så tveka inte att ansöka med CV och personligt brev redan idag. Då tjänsten ska tillsättas senast i april kommer vi att göra urval och intervjuer löpande och vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet i denna rekrytering. För frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Kristin Nelson, kristin.nelson@jurek.se eller Susanne Waering, susanne.waering@jurek.se. Du söker tjänsten via Jurek Rekrytering & Bemannings hemsida, www.jurek.se.

Blir du nyfiken på mer information om oss hittar du oss här: https://www.agadvokat.se/

Varmt välkommen med din ansökan!

Sökord: Assistent, juristassistent, service, administrativ assistent, legal assistant
Mer info
Kontaktperson Susanne Waering
Telefon 08-525 01 800
Email Mejla Susanne Waering
Område Stockholms stad
Yrkesroll Administration, Assistent
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Jurek
Sista ansökningsdag 29 mars 2023 (4 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Jurek Rekrytering & Bemanning erbjuder kompetensförsörjning till företag och organisationer inom såväl privat som offentlig sektor över hela Sverige. Våra specialistområden är ekonomi, juridik, HR och administration samt marknad och management.

Våra rekryteringskonsulter och konsultchefer har bred kompetens och operativ erfarenhet av de affärsområden de rekryterar inom. Hitta din nästa utmaning i karriären hos oss!