Hoppa till innehåll
Ansök nu
Arbetsuppgifter

Som controller kommer du i första hand arbeta mot Fastighetsenheten och ansvara för rättvisande redovisning och periodstängningar. I arbetet ingår det även att stötta chefer och business controller med underlag och rapporter samt uppföljning av utfall mot budget.

Vem är du?

Vi söker dig som har:
  • universitetsutbildning inom ekonomi eller motsvarande
  • erfarenhet inom offentlig sektor, gärna kommun
  • minst 5 års erfarenhet av beskrivna arbetsuppgifter
  • analytisk förmåga att se helheter och prioritera
  • god kunskap i Unit4 ERP (tidigare namn UBW/Agresso)
Du erbjuds

Uppdraget är på heltid på 100 % med start omgående. Uppdraget löper under 6 månader, med eventuellt 2 månaders förlängning. Du erbjuds ett konsultuppdrag via oss på Jurek hos vår kund. Vid frågor angående tjänsten är du varmt välkommen att kontakta Livija Bekkhus på livija.bekkhus@jurek.se.

Om verksamheten

Jurek Rekrytering & Bemanning är ett starkt växande företag med fokus på flexibla och kundanpassande rekryterings- och bemanningslösningar. Genom vårt nytänkande och entreprenöriella arbetssätt är vi unika i Sverige idag. Våra uppdrag är främst inom juridik, ekonomi, HR, administration samt marknad och management.
Mer info
Kontaktperson
Livija Bekkhus
Telefon
Email
Sista ansökningsdag
Idag (0 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Jurek Rekrytering & Bemanning erbjuder ett komplett utbud av bemannings- och rekryteringstjänster. Vi rekryterar och hyr ut alltifrån studenter till yrkesverksamma akademiker med mångårig erfarenhet och specialistkompetens. Våra uppdrag är främst inom juridik, ekonomi, HR, marknad och administration.

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare