Hoppa till innehåll
Ansök nu
Arbetsuppgifter

Som kontorschef på Avanta Ekonomi kommer ditt fokus främst att ligga på personalfrågor och att stötta dina medarbetare med din seniora kompetens men rollen innebär även att själv vara konsult mot kunder. Du kommer primärt att arbeta med mer seniora arbetsuppgifter men det kan även förekomma redovisning vid behov.
Dina arbetsuppgifter kommer bland annat att bestå av:
  • Arbetsplanering - löpande och långsiktig
  • Arbete mot kund - i första hand med mer seniora arbetsuppgifter
  • Stötta medarbetare vid behov
  • Utveckla rutiner och arbetssätt på kontoret
  • Coacha personalen att uppnå uppsatta mål
  • Medarbetarsamtal
  • On- och offboarding av medarbetare
  • Behjälplig vid kundintag och kundvård
Vem är du?

Vi söker dig som har flerårig erfarenhet av att jobba på redovisningsbyrå och du bör ha god kännedom om boksluts- och årsredovisningsfrågor och känna dig trygg i chefsrollen samt den rådgivande rollen mot kund. Vidare vill du vara delaktig och drivande i Avantas tillväxtresa och ditt hjärta slår extra för ledarskap, affärer och tillväxtbolag.
Hur väl du lyckas och trivs i denna roll beror på mycket mer än enbart din tidigare arbetslivserfarenhet. Stor vikt kommer därför att läggas vid dina personliga egenskaper där påvisad förmåga att leda och ta ansvar för den egna och andras prestation är något som stämmer in på dig. Du uppskattar relationen mellan dig som chef och dina medarbetare och drivs av att se dina medarbetare växa i sin kompetens och arbeta mot uppsatta mål.

Vi erbjuder

På Avanta Ekonomi ges du möjligheten att arbeta i en ansvarsfull och självständig roll i ett bolag med familjär kultur. Det finns även möjlighet till delägarskap om båda parter anser det lämpligt.

I den här processen samarbetar Avanta Ekonomi med Jurek Finance och vid eventuella frågor är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Cathrine Andersson på cathrine.andersson@jurek.se.
Då urvalsprocessen sker löpande är du varmt välkommen med din ansökan så snart som möjligt via www.jurek.se

Om Avanta Ekonomi

Avantas filosofi är att hjälpa varje kund nå de specifika mål de har med sin verksamhet. Det gör vi genom att tillhandahålla ekonomitjänster inom redovisning, revision, rådgivning och juridik; som möjliggör för kunden att kunna fokusera på dess huvudsakliga verksamhet. Genom en kombination av kompetenta medarbetare och välutvecklade programvaror är vår filosofi att erbjuda förstklassig kvalitet till ett konkurrenskraftigt pris.

På Avanta ligger vår passion i vår vision om att skapa branschens bästa organisation och arbetsplats utifrån ett medarbetarcentrerat fokus. Vi strävar kontinuerligt mot att ligga i branschens framkant inom arbetsflöden och teknologisk utveckling. Därigenom inspirerar vi våra kunder till samma utveckling.

www.avanta.se
Mer info
Kontaktperson
Cathrine Andersson
Telefon
Email
Yrkesroll
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
20 okt. 2023 (26 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Jurek Rekrytering & Bemanning erbjuder kompetensförsörjning till företag och organisationer inom såväl privat som offentlig sektor över hela Sverige. Våra specialistområden är ekonomi, juridik, HR och administration samt marknad och management.

Våra rekryteringskonsulter och konsultchefer har bred kompetens och operativ erfarenhet av de affärsområden de rekryterar inom. Hitta din nästa utmaning i karriären hos oss!

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare