Business Controller till Copyswede

Business Controller till Copyswede

Arbetsbeskrivning

Vi söker nu dig som vill arbeta i en spännande och utvecklade roll som Business Controller placerad i Ekonomi - och avräkningsavdelningen och där du rapportera och är ett stöd till ekonomichefen. Tjänsten är omväxlande och innebär att du kommer att utföra olika typer av analys- och redovisningsarbete. Du kommer jobba affärsnära med analys- och uppföljningsarbete, med framtagande av ekonomiska underlag och ha en viktig roll i framtagande av årsredovisning och insynsrapport. Rollen innebär även att du är ett stöd till övriga verksamhetschefer och har ett nära samarbete med alla olika delar inom organisation som juridik, licensiering/marknad och fördelning, Du har också kontakter med våra medlemsorganisationer och samarbetspartners både i Sverige och utomlands.

Vem är du?

Vi söker dig som är civilekonom och har jobbat några år med analysarbete, redovisning eller som revisor. Du ska kunna jobba både självständigt och i team. Det är viktigt att du har mycket goda kunskaper i Excel. Vi ska precis implementera analys- och rapportverktyget Qlik Sense och det är därför önskvärt att du har erfarenhet från det eller liknande verktyg. Du behärskar svenska och engelska flytande i tal och skrift.

Som person är du omdömesgill, samarbetsorienterad, analytisk, ansvarstagande, strukturerad och nyfiken. Eftersom vi är en mindre organisation är det viktigt att du är prestigelös och kan jobba både med redovisning och verksamhetsanalys. Du jobbar med helhetsperspektiv och på detaljnivå. Du trivs med att vara en del i ett team där vi jobbar för att tillsammans effektivisera och förbättra vårt arbetssätt för organisationens bästa.

Du erbjuds

En roll med mycket personligt ansvar och där du jobbar nära med de andra i organisationen. Ta chansen att komma till ett trevligt företag som sitter i härliga lokaler på Kungsholmen! Vi ser gärna att du kan börja så snart som möjligt.

Din ansökan

I denna rekryteringsprocess samarbetar Copyswede med Jurek. Vid frågor om tjänsten är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Marie Källström på marie.kallstrom@jurek.se. Då urvalsprocessen sker löpande är du varmt välkommen med din ansökan så snart som möjligt via www.jurek.se. Vi tar inte emot ansökningar via e-post.

Om verksamheten

Copyswede arbetar för att finansiera skapandet av ny kultur och är experter på kollektiv förvaltning av upphovsrätt på TV-området. Vi licensierar vidareanvändning av TV- och radioprogram i olika medier och sköter även det svenska ersättningssystemet för privatkopiering. Vi arbetar, på uppdrag av våra medlemsorganisationer, för att kulturskapare ska få betalt för sin upphovsrätt. För att kulturkonsumtionen ska vara hållbar måste de som skapar få en rimlig ersättning. En stark upphovsrätt ger trygga och fria utövare. I Sverige och EU finns ett starkt politiskt, juridiskt och folkligt stöd för upphovsrätten och för att den ska förvaltas effektivt och kollektivt. Vi har fått förtroendet att sköta delar av det uppdraget. Copyswede står under tillsyn av den statliga myndigheten Patent- och registreringsverket (PRV).
Mer info
Kontaktperson Marie Källström
Telefon 070-751 93 43
Email Mejla Marie Källström
Område Stockholms stad
Yrkesroll Ekonomi, Controller
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Jurek
Hemsida http://www.copyswede.se/
Sista ansökningsdag 17 feb 2023 (17 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Jurek Rekrytering & Bemanning erbjuder kompetensförsörjning till företag och organisationer inom såväl privat som offentlig sektor över hela Sverige. Våra specialistområden är ekonomi, juridik, HR och administration samt marknad och management.

Våra rekryteringskonsulter och konsultchefer har bred kompetens och operativ erfarenhet av de affärsområden de rekryterar inom. Hitta din nästa utmaning i karriären hos oss!