Hoppa till innehåll
Arbetsbeskrivning

Som jurist på DOZ Apotek arbetar du nära affären och den operativa verksamheten dvs stöttar både den och ledningen med såväl legala som regulatoriska frågor. Du arbetar med avtalsrätt, hyresrätt, bolagsrätt men även med annan affärsjuridik i bred bemärkelse.

Hos oss kommer du också vara ansvarig för GDPR frågor och därmed hantera förekommande policyarbete, riskbedömningar och rapporteringskrav.

I din roll ingår att ha kontakter med våra ägare i Polen och Nederländerna. Du rapporterar i din tjänst direkt till VD för DOZ Apotek.

Vem är du?

Vi söker dig som har juristexamen och erfarenhet från motsvarande roll på annat bolag eller erfarenhet från ovanstående områden från advokatbyrå. Du är driven, självständig och har ett affärsmässigt och pragmatiskt sätt att lösa problem. Du är duktig på att prioritera och organisera ditt arbete. Det är viktigt med ett stort intresse för affären i alla dess delar.

Liksom övriga på huvudkontoret hos DOZ Apotek uppskattar du att arbeta operativt men du kommer även att delta i det strategiska arbetet. Uppgifterna kommer variera och spänna över många rättsområden och frågeställningar vilket gör att du måste vara tillräckligt erfaren för att ha en bred kompetens och dessutom en utvecklad förmåga att bedöma när det finns risker och hur dessa bäst hanteras.

DOZ Apotek är ett värdedrivet bolag så vi söker dig som delar våra värderingar: Tillsammans är vi Nytänkande, tar Ansvar, visar Respekt och har alltid Kunden i centrum.

Du har en stark kommunikativ förmåga, muntligt och skriftligt, på såväl svenska som engelska och är en god pedagog som kan förklara komplicerade förhållanden på ett enkelt begripligt sätt.

Vad erbjuder vi?

I din roll kommer du ha stor möjlighet att utveckla och påverka både arbetssätt och organisation. Du kommer till ett entreprenörsdrivet företag. Vi erbjuder en marknadsmässig lön, bonusprogram, flexibel arbetstid, goda utvecklingsmöjligheter och härliga kollegor!
Vi sitter i trevliga kontorslokaler vid Södra Station.

Ansökan

I denna rekrytering samarbetar DOZ Apotek med Jurek. Du är varmt välkommen med din ansökan snarast då urval och intervjuer kommer att ske löpande. Vänligen notera att vi inte tar emot ansökningar via mail. Har du frågor om tjänsten, kontakta rekryteringskonsult Catarina Isaksson på tel 076-002 69 81 alternativt catarina.isaksson@jurek.se
Mer info
Kontaktperson
Catarina Isaksson
Telefon
Email
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
09 apr. 2023 (12 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Jurek Rekrytering & Bemanning erbjuder kompetensförsörjning till företag och organisationer inom såväl privat som offentlig sektor över hela Sverige. Våra specialistområden är ekonomi, juridik, HR och administration samt marknad och management.

Våra rekryteringskonsulter och konsultchefer har bred kompetens och operativ erfarenhet av de affärsområden de rekryterar inom. Hitta din nästa utmaning i karriären hos oss!

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare