Hoppa till innehåll
Jurek Rekrytering & Bemanning AB logotyp

Bli en värdefull del av Comfort-teamet som ekonomiassistent

Ansök nu
Arbetsuppgifter

Comfort söker en driven och kompetent ekonomiassistent för att stärka vårt team och hjälpa oss att fortsätta växa och leverera enastående service till våra kunder. Som ekonomiassistent kommer du att ha en nyckelroll i vår verksamhet genom att hantera kundreskontra och leverantörsreskontra, samt genomföra viktiga administrativa uppgifter.

I din roll som ekonomiassistent så kommer du att arbeta med varierande uppgifter inom ekonomi tillsammans med redovisningsansvarig och redovisningsekonom. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer vara:
  • Kundreskontra
  • Leverantörsreskontra
  • Betalningar
  • Sammanställning av inköpsstatistik
  • Bonusuträkningar
  • Stötta redovisningsansvarig
  • Övriga administrativa uppgifter
  • Vara delaktig i bokslutsarbete
Vem är du?

Du är en person som ser möjligheter, är öppen för förändringar och vågar komma med förslag. Du trivs med att arbeta nära ihop med dina kollegor och är en riktig team player. Du är noggrann och flexibel med en positiv inställning. Du har ett intresse för digitaliseringsprocesser och gärna tidigare erfarenhet från det.

Vi ser gärna att du har en relevant eftergymnasial utbildning inom ekonomi och/eller tidigare erfarenhet i en liknande roll som ekonomiassistent. Du är en van användare av Excel och har god systemvana.

Du erbjuds

Vi erbjuder en stimulerande arbetsmiljö där du får möjlighet att växa och utvecklas i din yrkesroll. Comfort är en ledande aktör inom vår bransch och vi är stolta över vår höga servicenivå och vårt fokus på kundnöjdhet.
Om du vill vara en del av vårt framgångsrika team och arbeta som ekonomiassistent på Comfort, skicka in din ansökan idag! Vi ser fram emot att få lära känna dig och diskutera hur du kan bidra till vårt företags fortsatta framgång.

I den här processen samarbetar Comfort med Jurek Finance och vid eventuella frågor är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Marie Källström på tel. 070?751 9343 alt marie.kallstrom@jurek.se. Då urvalsprocessen sker löpande är du varmt välkommen med din ansökan så snart som möjligt via www.jurek.se.

Om verksamheten

Comfort är en multidisciplinär kedja bestående av medlemsföretag, delägare och dotterbolag. Vi erbjuder helhetslösningar inom VVS, el och ventilation med allt från material och installation till service och underhåll. Vår samlade erfarenhet, lokala anknytning och det faktum att vi finns över hela landet gör oss till en pålitlig partner.

Med över 2 500 medarbetare på 139 orter över hela landet är vi en av Sveriges största multidisciplinära kedjor inom VVS, el och ventilation.
Mer info
Kontaktperson
Marie Källström
Telefon
Email
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
30 sep. 2023 (8 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Jurek Rekrytering & Bemanning erbjuder kompetensförsörjning till företag och organisationer inom såväl privat som offentlig sektor över hela Sverige. Våra specialistområden är ekonomi, juridik, HR och administration samt marknad och management.

Våra rekryteringskonsulter och konsultchefer har bred kompetens och operativ erfarenhet av de affärsområden de rekryterar inom. Hitta din nästa utmaning i karriären hos oss!

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare