Hoppa till innehåll

Billing Coordinator till White & Case

Vi söker en Billing Coordinator för att stödja byråns faktureringsprocess genom att förbereda, redigera och slutföra fakturor. Du kommer arbeta tillsammans med partners, revenue controller, ekonomichef och andra kontakter internt och externt. Som Billing Coordinator ansvarar du också för att förbereda standardrapporter för pågående arbete, kundreskontra och tidtagarutnyttjande.

Huvudsakliga arbetsuppgifter
  • Generera och förbereda utkast till kundfakturor via vårt ekonomisystem, Elite 3E, samt skicka och övervaka e-fakturor.
  • Redigera utkast till lagförslag enligt instruktioner från våra partners och andra medarbetare.
  • Uppdatera klient- och ärendesystem samt säkerställa att alla uppgifter utförs inom byråns fastställda riktlinjer och policyer.
  • Samla, organisera och sammanfatta back-ups för utbetalningar.
  • Generera standardfaktureringsrapporter i 3E, inklusive WIP, AR och Timekeeper Utilization och vara behjälplig i analysen.
  • Svara på förfrågningar inkomna via White & Case Billing Mailbox. Identifiera och lösa problem eller frågor och/eller rekommendera till lämpliga team.
Vem är du

Vi ser att du har ca 2-4 års tidigare erfarenhet av fakturering och har du en examen inom företagsekonomi eller redovisning så är det meriterande men inget krav. Du har förmågan att självständigt prioritera och strukturera ditt arbete och är uppmärksam på detaljer. Många av medarbetarna hos White & Case har arbetet länge tillsammans och teamet genomsyras av ett framåtdriv och engagemang och det är viktigt att du också är en lagspelare.
Vidare har du goda kunskaper i Microsoft Officepaketet, framförallt Excel och Word samt kommunicerar obehindrat på engelska, både skriftligt och muntligt.

Om verksamheten

White & Case är en av värdens största globala advokatbyråer med över 2 600 jurister i 30 länder på 44 kontor. Vi har funnits i Stockholm i 40 år och har över 70 jurister inklusive 14 partners. Vår Nordiska närvaro med våra kontor i Stockholm och Helsingfors gör White & Case till den enda globala advokatbyrån med en stark och etablerad nordisk närvaro och som kan tillhandahålla svensk, finsk, brittisk, amerikansk och pan-europeisk rådgivning.

Våra jurister är marknadsledande inom områden som M&A, bank och finans, kapitalmarknad och tvistlösning. Vi arbetar med några av de viktigaste och mest komplexa transaktioner och frågor på marknaden och är stolta över att kunna kombinera lokal förankring med ett marknadsledande internationellt nätverk.
Jurek Rekrytering & Bemanning AB logotyp
Sök jobbet
Sista ansökningsdag
24 dec. 2023 (23 dagar kvar)
Typ av anställning

Kontaktperson
Matilda Thelin
Email
Telefon

Om arbetsgivaren

Jurek Rekrytering & Bemanning erbjuder kompetensförsörjning till företag och organisationer inom såväl privat som offentlig sektor över hela Sverige. Våra specialistområden är ekonomi, juridik, HR och administration samt marknad och management.

Våra rekryteringskonsulter och konsultchefer har bred kompetens och operativ erfarenhet av de affärsområden de rekryterar inom. Hitta din nästa utmaning i karriären hos oss!

Fler jobb från samma arbetsgivare

Liknande Jobb