Hoppa till innehåll
Jurek Rekrytering & Bemanning AB logotyp

Anmälan till kommande uppdrag som controller

Publiceringsdatum
06 december 2023
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Kontaktperson
Cathina Berglund
Email
Telefon
Ansök nu
Arbetsbeskrivning
Ekonomi är ett av Jureks största affärsområden och vi ser idag en ökad efterfrågan på controllers från våra kunder. Jurek är specialiserade på ekonomiroller och har kunder vars verksamhet opererar både nationellt och internationellt. Vanligt förekommande arbetsuppgifter hos våra kunder kan vara fokuserade inom budget-och prognosarbete, ad hoc analys, utveckling av rapporteringsmodeller och involverad inom olika business cases. Det kan också förekomma ledningsgruppsarbete eller annan typ utav managementroll. Därför söker vi dig som har erfarenhet ifrån rollen som Business Controller eller Financial Controller och som är verksam i Stockholmsområdet.

Huvudsakliga arbetsuppgifter
  • Månads- och årsbokslut
  • Månadsrapportering
  • Analys
  • Presentation till ledningsgrupp
  • Delaktighet i budget & prognosarbete
  • Utveckling av rapportering
Vem är du?
Vi söker dig som har tidigare erfarenhet från arbete som controller och vill fortsätta utvecklingen inom ditt specialistområde. Vi tror att du har en civilekonomexamen eller annan typ av eftergymnasial utbildning inom ekonomi och vi ser gärna att du har erfarenhet av arbete i olika typer av affärssystem. Vi ser gärna att du har erfarenhet från någon BI-system och är en avancerad användare av Excel. Som konsult på Jurek ser vi att du är analytisk, noggrann och en god teamplayer som tar stort eget ansvar för dina arbetsuppgifter. Ute hos kund representerar du Jurek och delar våra värderingar kring att vara en god kollega och konsult.

Du erbjuds
Du kommer att vara anställd i Jureks uthyrningsverksamhet och vara stationerad ute hos vår kund. Utifrån kundens behov kan du erbjudas hybridlösning och en anställning på heltid alternativt deltid. Som konsult via Jurek får du marknadsmässiga förmåner som fastmånadslön, friskvård och en engagerad konsultchef. Vid frågor är du varmt välkommen att kontakta Cathina Berglund på cathina.berglund@jurek.se. Välkommen med din ansökan redan idag på www.jurek.se. Vi tar inte emot ansökningar via e-post.

Vi intervjuar löpande, du är välkommen med din ansökan redan idag!

Om Jurek rekrytering och bemanning

Jurek Rekrytering & Bemanning är ett starkt växande företag med fokus på flexibla och kundanpassande rekryterings- och bemanningslösningar. Genom vårt nytänkande och entreprenöriella arbetssätt är vi unika i Sverige idag. Våra uppdrag är främst inom juridik, ekonomi, Life Science, HR, administration samt marknad och management. När du skickar in din intresseanmälan för nya uppdrag eller tjänster nedan, hamnar du i vårt nätverk och kan matchas med konsultuppdrag eller fasta tjänster.

Sökord: business controller, financial controller, FP&A, konsult, interim.
Jurek Rekrytering & Bemanning AB logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
25 dec. 2023 (17 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Jurek Rekrytering & Bemanning erbjuder ett komplett utbud av bemannings- och rekryteringstjänster. Vi rekryterar och hyr ut alltifrån studenter till yrkesverksamma akademiker med mångårig erfarenhet och specialistkompetens. Våra uppdrag är främst inom juridik, ekonomi, HR, marknad och administration.
http://www.jurek.se/

Fler jobb från samma arbetsgivare