Hoppa till innehåll

Administratör sökes till offentlig sektor

Arbetsuppgifter

Du kommer i första hand arbeta med administrativt stöd och förberedelse av disciplinärenden, såsom mottagande och fördelning av disciplinärenden till universitetsjurister, delgivning av anmälan till studenter, upprättande av protokollsutkast och kallelser m.m. Även annat administrativt stöd kan förekomma i tjänsten.

I arbetet ingår även att löpande såväl muntligt som skriftligt kommunicera, både på svenska och engelska, med organisationens olika institutioner, förvaltningsavdelningar och studenter samt att ge stöd till enhetens övriga medarbetare.

Vem är du?

För att vara kvalificerad för detta uppdrag har du:
  • gymnasium eller likvärdig utbildning
  • mycket goda kunskaper i MS Office eller likvärdigt
  • minst tre (3) års arbetslivserfarenhet som administratör/assistent
  • kan kommunicera obehindrat på svenska och engelska, såväl i tal som skrift
  • tidigare erfarenhet av arbete med disciplinärenden på högskola eller universitet
Du erbjuds

Ett konsultuppdrag med omfattning på heltid med start 2024-01-02 fram till 2024-06-30. Du kommer att bli anställd av Jurek Talents AB och vara uthyrd till vår kund.

Vid frågor angående tjänsten är du varmt välkommen att kontakta Livija Bekkhus på livija.bekkhus@jurek.se

Då urvalsprocessen och intervjuer sker löpande är du varmt välkommen med din ansökan så snart som möjligt via www.jurek.se.

Om Jurek

Jurek är ett starkt växande företag med fokus på flexibla och kundanpassande rekryterings- och bemanningslösningar. Genom vårt nytänkande och entreprenöriella arbetssätt är vi unika i Sverige idag. Våra uppdrag är främst inom juridik, ekonomi, HR, administration samt marknad och management.
Jurek Rekrytering & Bemanning AB logotyp
Sök jobbet
Sista ansökningsdag
11 dec. 2023 (8 dagar kvar)

Kontaktperson
Livija Bekkhus
Email
Telefon

Om arbetsgivaren

Jurek Rekrytering & Bemanning erbjuder ett komplett utbud av bemannings- och rekryteringstjänster. Vi rekryterar och hyr ut alltifrån studenter till yrkesverksamma akademiker med mångårig erfarenhet och specialistkompetens. Våra uppdrag är främst inom juridik, ekonomi, HR, marknad och administration.
http://www.jurek.se/

Fler jobb från samma arbetsgivare

Södertälje
Försäljning
Företagslogga

Liknande Jobb