Hoppa till innehåll
Jotun Sverige AB logotyp

Butikschef Jotun Proffcenter

Då vår nuvarande butikschef går vidare inom företaget så söker vi nu hans ersättare.

Vi söker en driftig butikschef som kan utveckla vår butik till nästa nivå.
Erfarenhet från butik eller yrkesmåleri är meriterande men inte nödvändigt, det viktiga är din personlighet och inställning

Rollen
Det huvudsakliga arbetet som butikschef består av att skapa och underhålla kontakter med yrkeskunder och planera och genomföra kundaktiviteter och målarträffar i butiken.

Responsibilities:
Du ansvarar för butikens sortiment och utformning.

I övrigt ingår normala butiksuppgifter som mottag och plock av order, färgbrytning, beställning och upplockning av varor.

Varuleveranser med körning ut till kund kan förekomma.

Som butikscef I dagsläget får har du personalansvar för två självgående medarbetare samt eventuell extrapersonal.

Butiken är öppen måndag till fredag 06.00 - 16.00

Arbetstid: 40 Timmar/vecka

Fast lön med betald övertid

Resor förekommer i tjänsten.

VAD VI SÖKER OCH VAD VI KAN ERBJUDA

Din profil
  • Vi söker dig som är social och engagerad.
  • Du tycker om att utvecklas och lära dig nya saker.
  • Erfarenhet från färgbranschen är meriterande men inte nödvändig.
  • Du är bra på att bygga förtroende och underhålla relationer med människor runt omkring dig.
  • Eftersom du kommer att ha mycket externa kontakter, är din förmåga att bygga och underhålla relationer mycket god.
  • Krav: Körkort B
Vi erbjuder
Jotun Sverige är i en spännande tillväxtfas och du kan förvänta dig en intressant och utmanande resa. Vi tror även på att utveckla vår personal och det finns möjligheter att växa i organisationen

Vår företagskultur präglas av engagemang och ett brinnande intresse för våra anställda, kunder och vår affär. Vi har ett starkt fokus på mångfald, jämlikhet och hållbarhet - och allt utgår ifrån våra värdeord "Lojalitet, Omsorg, Respekt och Mod". Som anställd hos oss får du arbeta hos en modern och internationell arbetsgivare. Det viktigt för oss att vår personal utvecklas löpande och växer med sina uppgifter. Vi tror på en "Hired for Life" mentalitet med möjligheter till karriärsutmaningar nationellt och internationellt.

Urval och intervjuer sker löpande.

För vidare information och frågor är du välkommen att kontakta Säljchef Stefan Blomqvist (+46 702 81 48 34) stefan.blomqvist@jotun.se eller HR chef Abraham Metin (+46 705 69 63 12) abraham.metin@jotun.se
Mer info
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
16 apr. 2023 (19 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Jotun West Europe/Scandinavia-regionen (WESCA) har 14 juridiska enheter med fem produktionsanläggningar, samt 795 anställda som arbetar inom segmenten Marine, Protective, Powder och Decorative. Regionen är förpliktade till en ambitiös tillväxtstrategi. Det mest värdefulla i vårt bolag är våra anställda, både som individer och som team. Vi fokuserar på att ge våra anställda ett meningsfullt och utmanande arbete, samt att belöna dem genom kunskap och utveckling som är drivet av våra värdeord Lojalitet, Omsorg, Respekt och Mod. VI får det till att ske.

Jotun Sverige AB är ett helägt dotterbolag till Jotun A/S. Här marknadsför och säljer vi koncernens konsument-, marin-, rostskydds- och pulverfärg på den svenska marknaden. Idag är vi över 80 anställda och vårt huvudkontor ligger i Västra Frölunda, Göteborg. Vi har även två Proffcenter som ligger i Västra Frölunda och Västberga, Stockholm.

Jotuns företagskultur är välkomnande främjande av olikheter hos människor. Vi värdesätter det högt. Våra mer än 10 200 anställda på alla kontinenter representerar 90 nationaliteter, fyra generationer och mångfald av yrken, kön, förmågor, etnicitet, trosföreställning, kulturer mm. Vi har åtagit oss att representera de samhällen vi verkar i, fstödja jämlikhet och nolltolerans för diskriminering.

Om du söker en tjänst hos oss och behöver ytterligare stöd i intervjuprocessen, vänligen meddela oss hur vi kan tillgodose detta.

Om du tror att den här rollen är rätt för dig och din framtid, ansök nu!

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare