Hoppa till innehåll
Jobzone logotyp

Vi söker Ytterligare CE-chaufförer till Södra Stockholm

Ansök nu
Vi söker nu ytterligare lastbilschaufförer till körningar med Lastbil och släp. Du kommer att vara anställd av Jobandtalent och jobba ute hos våra kunder. Våra kunder finns bland annat inom Livsmedel (kolonial och tempererat gods), Styckegods, men även andra branscher kan förekomma. Exempel på utgångsorter i Södra Stockholm är Tumba, Jordbro och Årsta.

Vem söker vi?

Vi söker dig som är flexibel och kan tänka dig jobba inom olika branscher med olika typer av körningar. Du tar väl hand om både fordon och godset du levererar. Du gillar att röra på dig, har ett trevligt kundbemötande och är bra på att backa med Lastbil och släp!

Arbetstider:

Arbetstiderna variera beroende på hos vilken av våra kunder man arbetar hos, men vanligast är dagtid med start någon gång mellan 05.00 - 07.00 och man jobbar 8 timmar. Andra tider kan förekomma.

Vi erbjuder:

Ett flexibelt arbete med möjlighet till ett varierat arbete inom olika branscher med olika typer av körningar som ger dig omväxling samt bred erfarenhet inom olika områden. Vanligt förekommande är möjlighet att längre fram gå över i anställning hos någon av våra kunder. För dig som är flexible och gillar omväxling i arbetet, finns också goda möjligheter att bli tillsvidareanställd hos Jobandtalent efter sedvanlig provanställning på 6 månader.

Krav:
  • CE-körkort
  • Giltigt YKB
  • Digitalt förarkort
  • Truckkort A
  • Du kan svenska obehindrat
Meriterande:
  • Minst 6 månaders daglig körning med lastbil och släp
  • Tillgång till egen bil för att kunna ta dig till arbetsplatser som ligger avsides
  • ADR-grund
  • Krankort över 18 ton
Tillsättning:

Intervjuer och upplärning sker löpande. Tjänsterna är heltid med möjlighet till fortsatt anställning hos Jobandtalent även efter sommaren, samt möjlighet att gå över i anställning hos någon av våra kunder. Är du vår nya lastbilsförare så finns massor med möjligheter om du har viljan.
Vid en tillsvidareanställning hos Jobandtalent kommer du också att ha tillgång till friskvårdsbidrag.

Om Jobzone by Jobandtalet:

Jobzone ingår sedan 2022 i Jobandtalents koncern.

På Jobandtalent tillhör du ett av Sveriges största, och ett av världens snabbast växande rekryterings- och bemanningsföretag. Våra kunder hör till några av landets mest välkända varumärken och vi erbjuder goda möjligheter att växa och utvecklas, såväl genom att rekryteras för vidare karriär hos någon av våra kunder som internt inom Jobandtalent. Självklart är vi kollektivavtalsanslutna.

Om Jobandtalent:

Jobandtalent erbjuder kvalitativa rekryterings- och bemanningstjänster inom bland annat logistik, industri, bygg, event, administration och detaljhandel. I Sverige sysselsätter vi årligen 10 000 medarbetare och omsätter 1,8 miljarder kronor. Jobandtalent startade 2009 i Spanien och är numera ett globalt bolag som återfinns på de största europeiska marknaderna, i USA och Sydamerika. I Norden ingår även Storsupport.
Mer info
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
31 maj 2023 (3 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Jobzone är ett bemannings- och rekryteringsföretag som har som vision är att vara branschens bästa arbetsgivare och vi arbetar varje dag för att bidra till att skapa framgång för individer och organisationer.

Vi gör det genom en lokal närvaro på över 50 orter i Sverige och Norge.

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare