Flexibla C-chaufförer sökes till Stockholm norrort

Flexibla C-chaufförer sökes till Stockholm norrort

Inför kommande uppdrag påbörjar vi nu intervjuer för att fylla på med nya duktiga talanger! Du kommer att vara anställd av Jobzone och uthyrd till våra kunder, men gör du ett bra jobb finns stora möjligheter att så småningom gå över i anställning hos någon av våra kunder.

Våra kunder finns över hela StorStockholm med varierande körningarna inom olika typer av branscher som exempelvis:
  • Styckegods
  • Livsmedelsdistribution
  • Återvinning
Andra typer av branscher och körningar kan förekomma

Vem söker vi?

Vi söker dig som är flexibel och kan tänka dig att jobba hos olika av våra kunder med varierande typ av körning. Du har ett trevligt kundbemötande, är bra på att kommunicera med både transportledning och kunder. Du är bra på att hålla tider och trivs med att ha ett varierat arbete. Du trivs med att ha ett fysiskt arbete.

Vi erbjuder:

Ett varierat arbete med olika typer av körningar där du kan utveckla din talang inom olika branscher. Våra kunder är väletablerade företag och som tidigare nämnts rätt ofta tar över våra chaufförer när de har en ledig tjänst att tillsätta.

Arbetstider:

Arbetstiderna varierar beroende hos vilket företag du kör hos. Allt från tidig morgon till eftermiddag/kväll.

Du har följande Behörigheter/kvalifikationer:
  • C-körkort
  • Giltigt YKB
  • Digitalt färdskrivarkort
  • Svenska i tal och skrift
Meriterande:
  • 1 års daglig körning av lastbil eller mer.
  • Truckkort
  • Tillgång till egen bil
Tillsättning:

Tillsättning sker löpande

Om Jobzone:

Jobzone är ett av Nordens största rekryterings- och bemanningsföretag. Vår vision är att vara branschens bästa arbetsgivare och vi arbetar varje dag för att bidra till att skapa framgång för individer och organisationer.

Vi gör det genom en lokal närvaro på över 50 orter i Sverige och Norge, alla med stora kunskaper om sin marknad och med ett arbetssätt som utgår från medarbetaren i fokus. Jobzone är verksamt inom många branscher och kan erbjuda en mängd karriärmöjligheter. Vilket är ditt nästa drömjobb?
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Transport & Logistik, Distribution
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 2 feb 2023 (1 dag kvar)

Om arbetsgivaren

Jobzone är ett bemannings- och rekryteringsföretag som har som vision är att vara branschens bästa arbetsgivare och vi arbetar varje dag för att bidra till att skapa framgång för individer och organisationer.

Vi gör det genom en lokal närvaro på över 50 orter i Sverige och Norge.