Hoppa till innehåll
Jobzone logotyp

Elkonstruktör till El & Ljusdesign

Ansök nu
ELKONSTRUKTÖR TILL EL & LJUSDESIGN

El & Ljusdesign är en helhetsleverantör inom elinstallation. Vi arbetar nära våra kunder för att skapa användarvänliga och samtidigt energi- & miljövänliga lösningar inom Belysning, Styrsystem, Kraftinstallationer, Kommunikation & Säkerhet.

Vi är ett familjärt företag med god gemenskap, där man bryr sig om varandra och ser till att även hitta på roliga saker tillsammans utanför arbetstid. Genom god ordning och struktur skapar El & Ljusdesign en förutsättning för effektiva lösningar och en trivsam arbetsmiljö.

Om tjänsten

Som Elkonstruktör på El & Ljusdesign får du vara med i våra projekt från början till slut. Vi projekterar endast uppdrag för våra egna arbeten vilket gör att du får ett nära samarbete och djup inblick i hur projektet fortlöper, hela vägen från ritbord till driftsättning.

Våra kunder är bland annat fastighetsbolag, byggföretag, projektledningsföretag och butiker. Ditt uppdrag innebär att se till att projekteringsarbetet utförs inom tids-, tekniska- och kostnadsramarna. Du kommer fungera som ett tekniskt stöd till företagets installatörer och projektledare. Arbetet planeras självständigt utifrån den rådande resursplanering som stipulerats av uppdragansvarig, du kommer även säkerställa att projekteringsarbetet fortlöper på ett korrekt och tillfredställande sätt.

Tjänsten möjliggör en konstant utveckling för dig som Elkonstruktör inom många olika områden givet premissen att du är med från start till slut. El & Ljusdesign erbjuder goda möjligheter till fortbildning dels vad avser din roll men även om du söker utveckla någon speciell färdighet, på eget bevåg, genom extern utbildning. Arbetet innebär mycket varierade arbetsuppgifter, således söker vi någon som trivs i en flexibel roll.

Förutom en utvecklande roll får du ett härligt gäng nya kollegor. Du kommer arbeta i riktigt fräscha och inspirerande kontorslokaler med bra strategisk placering vid Hornsberg.

VEM ÄR DU?

För att lyckas bra i rollen ser vi att du har relevant teknisk utbildning och du bör minst ha 4-5 års arbetslivserfarenhet som Elkonstruktör, du bör även ha några års yrkeserfarenhet som elektriker då du förväntas ha kunskap kring hur hela processen och allt dess innehåll faktiskt ser ut. Vi ser även att du bör behärska AutoCad, MagicCad eller annat CAD-program för att passa in i denna roll.

Denna tjänst innefattar mycket självständigt arbete således krävs att du är självgående, du har kollegor men inom andra yrkesområden.

Du är en flexibel person som gillar att arbetsuppgifterna varierar i stor utsträckning. Vidare ser vi att du är en kompetent och utvecklingssökande individ som arbetar på ett strukturerat och ordningsamt vis. Du gillar att arbeta under parollen "frihet under ansvar" och trivs i en gemenskap som sträcker sig längre än bara arbetet.

Krav
 • 4-5 års erfarenhet av elkonstruktörsyrket
 • Minst 4 års erfarenhet som elektriker
 • Goda kunskaper inom:
 • AutoCAD/MagicCAD eller liknande
 • Belysningsplanering
 • Kraftsystem
 • Kanalisation
Övriga villkor och förmåner
 • Kollektivanslutet företag
 • Tjänstepension ITP
 • Lön enl överenskommelse
 • 6 veckor semester
 • ATF
 • Friskvårdsbidrag
 • Sjukvårdsförsäkring
 • Hälsoundersökning
     Om jobzone by jobandtalent

     Jobzone by Jobandtalent erbjuder kvalitativa rekryterings- och bemanningstjänster inom bland annat logistik, industri, bygg, event, administration och detaljhandel. I Sverige har vi 6000 medarbetare och omsätter 2 miljarder kronor. Jobandtalent startade 2009 i Spanien och är numera ett globalt bolag som återfinns på de största europeiska marknaderna, i USA och Sydamerika. I Norden ingår även Storesupport och Jobzone i koncernen.

     Ansökan

     Är du den vi söker? Om du har frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare. Kontaktuppgifter hittar du längre ned.

     Urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum.

     Ansökan sker genom att du registrerar dig nedan, bifoga CV och personligt brev.
     Observera att vi inte har möjlighet att hantera ansökningar som inkommer via mail eller telefon.

     Varmt välkommen med din ansökan!
     Mer info
     Typ av anställning
     Sista ansökningsdag
     03 juli 2023 (31 dagar kvar)
     Ansök nu

     Om arbetsgivaren

     Jobzone är ett bemannings- och rekryteringsföretag som har som vision är att vara branschens bästa arbetsgivare och vi arbetar varje dag för att bidra till att skapa framgång för individer och organisationer.

     Vi gör det genom en lokal närvaro på över 50 orter i Sverige och Norge.

     Liknande jobb

     Fler från samma arbetsgivare