Hoppa till innehåll
Jobzone logotyp

CE-chaufförer Södra Stockholm

Inför sommaren kommer vi att behöva flertalet CE-chaufförer för olika typer av uppdrag. Uppdragen är främst för att täcka upp våra kunders semesterperiod men möjlighet till förlängning och start tidigare finns. Du kommer att vara anställd av Jobandtalent och uthyrd till våra kunder. Våra kunder finns bland annat inom följande branscher Livsmedel (kolonial och tempererat gods), Styckegods, men även andra branscher kan förekomma. Exempel på utgångsorter i Södra Stockholm är Tumba, Jordbro och Årsta.

Vem söker vi?

Vi söker dig som är flexibel och kan tänka dig jobba inom olika branscher med olika typer av körningar. Du gillar att röra på dig, har ett trevligt kundbemötande och är riktigt bra på att backa med Lastbil och släp!

Arbetstider:

Arbetstiderna variera beroende på hos vilken av våra kunder man arbetar hos, men vanligast är dagtid med start någon gång mellan 05.00 - 07.00 och man jobbar 8 timmar. Andra tider kan förekomma

Vi erbjuder:

Ett flexibelt arbete med möjlighet till ett varierat arbete inom olika branscher med olika typer av körningar som ger dig omväxling samt bred erfarenhet inom olika områden. Vanligt förekommande är möjlighet att längre fram gå över i anställning hos någon av våra kunder. För dig som är flexible och gillar omväxling i arbetet, finns också goda möjligheter att bli tillsvidareanställd hos Jobandtalent efter sedvanlig provanställning på 6 månader.

Krav:
 • CE-körkort
 • Giltigt YKB
 • Digitalt förarkort
 • Truckkort A
 • Du kan svenska obehindrat
Meriterande:
 • Minst 6 månaders daglig körning med lastbil och släp
 • Tillgång till egen bil för att kunna ta dig till arbetsplatser som ligger avsides
 • ADR-grund
 • Krankort över 18 ton
Tillsättning:

Intervjuer och upplärning sker löpande. Tjänsterna är heltid under en tidsbegränsad period men med möjlighet till fortsatt anställning hos Jobandtalent även efter sommaren, samt möjlighet att gå över i anställning hos någon av våra kunder.

Om Jobzone by Jobandtalent

Jobzone har funnits sedan 2002 och ingår sedan 2022 i Jobandtalent

Vi är framtiden för den temporära arbetsmarknaden. Vi anpassar ständigt våra tjänster och erbjudanden till att bästa passa behoven för nya branscher, företag och konsulter.
  Mer info
  Typ av anställning
  Sista ansökningsdag
  02 apr. 2023 (5 dagar kvar)

  Om arbetsgivaren

  Jobzone är ett bemannings- och rekryteringsföretag som har som vision är att vara branschens bästa arbetsgivare och vi arbetar varje dag för att bidra till att skapa framgång för individer och organisationer.

  Vi gör det genom en lokal närvaro på över 50 orter i Sverige och Norge.

  Liknande jobb

  Fler från samma arbetsgivare