Hoppa till innehåll
Jobzone logotyp

C-chaufför sökes för körning av styckegods södra Stockholm

Ansök nu
Om jobbet:

Vi söker ytterligare några pigga och raska C-chaufförer för körning av gods och paket i olika storlekar för leveranser till företag och privatpersoner. Du kommer utgå från vår kunds terminal i Västberga och återgår dit efter avslutat pass.

Vem söker vi?

Vi söker dig som gillar att röra på dig och har ett trevligt kundbemötande. Vi söker både dig med erfarenhet men även dig som är nyutbildad med stort intresse av att få lite erfarenhet, kanske inom olika typer av körningar.

Arbetstider:

Vanligtvis Måndag - Fredag 8.00 - 17.00, övertid samt helger kan förekomma.

Krav:
  • C-körkort
  • Giltigt YKB
  • Digitalt förarkort
  • Bra svenska i tal och skrift
Meriterande:
  • Truckkort
  • ADR 1.3
Tillsättning:

Beräknad start maj/juni. Intervjuer sker löpande

Du kommer att vara anställd av Jobzone och jobba hos våra kunder. Tjänsten startar med 6 månaders visstidsanställning och för rätt person finns stora möjligheter till en tillsvidareanställning hos Jobandtalent.

Tjänsten är heltid och grundlönen beräknas på genomsnittslönen hos de ordinariechaufförerna på företagen. Ob och övertidsersättning enl Transports kollektivavtal.

Om Jobzone by Jobandtalet:

Jobzone ingår sedan 2022 i Jobandtalents koncern.

På Jobandtalent tillhör du ett av Sveriges största, och ett av världens snabbast växande rekryterings- och bemanningsföretag. Våra kunder hör till några av landets mest välkända varumärken och vi erbjuder goda möjligheter att växa och utvecklas, såväl genom att rekryteras för vidare karriär hos någon av våra kunder som internt inom Jobandtalent. Självklart är vi kollektivavtalsanslutna.

Om Jobandtalent:

Jobandtalent erbjuder kvalitativa rekryterings- och bemanningstjänster inom bland annat logistik, industri, bygg, event, administration och detaljhandel. I Sverige sysselsätter vi årligen 10 000 medarbetare och omsätter 1,8 miljarder kronor. Jobandtalent startade 2009 i Spanien och är numera ett globalt bolag som återfinns på de största europeiska marknaderna, i USA och Sydamerika. I Norden ingår även Storsupport.
Mer info
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
31 maj 2023 (3 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Jobzone är ett bemannings- och rekryteringsföretag som har som vision är att vara branschens bästa arbetsgivare och vi arbetar varje dag för att bidra till att skapa framgång för individer och organisationer.

Vi gör det genom en lokal närvaro på över 50 orter i Sverige och Norge.

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare