Hoppa till innehåll

Ingenjör inom underhållsberedning och driftsäkerhet till Berg Marin

Ingenjör inom underhållsberedning och driftsäkerhet till Berg Marin

Berg Marin är ett kompetensföretag med säte i Karlskrona och de är specialister inom teknikinformation, drift, underhåll samt system- och IT-säkerhet. De sätter stor vikt vid öppenhet, transparens och samarbete. Organisationens filosofi kan bäst sammanfattas med orden: "frihet under ansvar". Hos dem får du möjlighet att ständigt kompetensutvecklas och förstå tekniska system inom den marina sektorn på ett djupgående sätt.

Berg Marin genomsyras av en långsiktighet och ett hållbart tänk, allt som Berg Marin gör ska präglas av kvalitet, med ett ansvarstagande för miljö och arbetsmiljö. Personalstyrkan har idag en familjär stämning, högt i tak och stor del i denna rekryteringsprocess fokuserar kring dina personliga egenskaper.

Arbetsuppgifter:

Vi söker en Drift- och Underhållsingenjör som brinner för tekniska utmaningar inom områden som underhållsberedning, reservdelsanalys, kostnadsanalys och feleffektsanalys. I denna roll kommer du att spela en central roll i att säkerställa att teknisk information är korrekt organiserad och effektivt kommunicerad både internt inom projekt och externt till våra kunder.

Du kommer bearbeta kravspecifikationer och tekniska dokument, I varje projekt följer du bestämda riktlinjer. Du kommer att tillhandahålla detaljerade planer som förklarar ert normala projektförfarande. Dessutom skapar du dokument med tekniska detaljer innefattande handhavande, installation, underhåll.

Du bör ha en teknisk bakgrund och en god förståelse för systemuppbyggnad, har du dessutom erfarenhet från den maritima branschen är ett plus. Kommunikation är en kärnfunktion i denna roll, du har goda förmågor att uttrycka dig klart och tydligt, både skriftligt och muntligt. Vi uppskattar också teammedlemmar som aktivt bidrar till en positiv och inkluderande arbetsmiljö, som trivs i gruppkonstellationer, och som är bekväma med att arbeta inom projektbaserade ramverk.

Krav:
  • Teknisk bakgrund och intresse. Erfarenhet från maritim bransch är meriterande.
  • Förmåga att hantera och organisera teknisk information.
  • Förståelse för systemuppbyggnad.
  • God datorvana, särskilt i MS-paketet, med tonvikt på Excel.
  • Stark kommunikationsförmåga och förmåga att arbeta effektivt i team och projekt.
  • Tidigare erfarenhet av systemanalys är meriterande
En av Berg Marins största kunder är FMV och således behöver du genomgå en säkerhetsprövning, sk SUA.

Övrig information om tjänsten:

Personliga egenskaper är av stor vikt vid denna rekryteringsprocess.

Intervjuer sker löpande och rollen kan tillsättas innan sista ansökningsdag, tveka inte utan ansök direkt.

Vad erbjuder vi?
  • Detta är en hyr-rekrytering och du kommer inledningsvis arbeta som konsult genom oss på Jobwise i 6 månader och därefter anställas av Berg Marin.
  • Du kommer få vara en del av ett bolag som är under konstant tillväxt och utveckling.
  • Berg Marin är en del av Ö-borgenkoncernen och det finns väldigt goda möjligheter för rörelse internt i bolagsgruppen och du kommer erhålla goda utvecklingsmöjligheter.
Om Jobwise

Jobwise är ett auktoriserat bemannings- och rekryteringsföretag som är medlemmar i kompetensföretagen. Självklart har vi kollektivavtal, adekvata försäkringar och förmåner till våra anställda.

Vi tror på att bra ledare attraherar och bibehåller bra personal. Med den filosofin ska vi skapa det bästa bemanningsföretaget i världen

Som anställd på Jobwise så får du inte bara en attraktiv anställning där du omfattas av kollektivavtal och schyssta villkor. Du blir även en del av ett företag som anstränger sig för sina anställda. Vi kommer att vara ditt personliga bollplank och kommer finnas där för dig när du behöver det.
Jobwise logotyp
Sök jobbet
Sista ansökningsdag
23 dec. 2023 (21 dagar kvar)
Typ av anställning

Om arbetsgivaren

Jobwise är ett auktoriserat bemannings- och rekryteringsföretag som är medlemmar i kompetensföretagen. Självklart har vi kollektivavtal, adekvata försäkringar och förmåner till våra anställda.

På den här sidan finns alla våra lediga jobb samlade. Men du kan läsa mer om oss på vår hemsida

www.jobwise.se

Fler jobb från samma arbetsgivare

Göteborgs stad
Organisation & ledning
Företagslogga
Västerås
Transport & Logistik
Företagslogga

Liknande Jobb

Stockholms stad
Organisation & ledning
Företagslogga
Stockholms stad
Teknik & Ingenjör
Företagslogga
Stockholms stad
Teknik & Ingenjör
Företagslogga