Hoppa till innehåll
Jobwise logotyp

ILS-ingenjör till Berg Marin

Ansök nu
ILS-Ingenjör till Berg Marin

Berg Marin är ett teknikinformationsbolag med säte i Karlskrona som tillhandahåller beskrivningar, manualer, utbildning, scheman av huvudsakligen marina enheter, men även industriella anläggningar med mera. Organisationens kompetens möjliggör för säkerställandet av installation, uppstart, drift och underhåll för kunden.

Koncernen Ö-borgen som Berg Marin faller under står inför en fortsatt tillväxt och söker en driven ILS-ingenjör till Stockholm. Du kommer i denna roll arbeta i nära samarbete med en kompetent kollega och således inneha god möjlighet till att utvecklas i din roll.

Berg Marin genomsyras av en långsiktighet och ett hållbart tänk, allt som Berg Marin gör ska präglas av kvalité, ombesörja miljö och arbetsmiljö. Personalstyrkan har idag en familjärstämning, högt i tak och stor del i denna rekryteringsprocess åläggs vi dina personliga egenskaper.

Om tjänsten

Kravställningen från Berg Marins kunder innefattande ILS, integrerat logistikstöd, har ökat och därav behöver bolagets kompetens utökas och bevaras, detta i kombination med kontinuerligt ökande orderingång. Fokus för denna roll kommer ligga på systemanalys, felkods- och felanalys i form av underhålls-, kostnads-, driftssäkerhets- och reservdelsanalys. Du hämtar in data analyserar och konverterar dessa till rapporter som presenteras för kunden.

Du arbetar i projektform och hämtar in information från varvspersonal, projektledare osv därefter utför du de systemanalyser och uträkningar som behövs samt anses adekvata. Du kommer arbeta med hela systemens livscykel, allt ifrån reservdelsberedning till underhåll av de flesta system ombord på fartygen.

Vem är du?

Du är antingen ingenjör i grunden, har erfarenhet av ILS eller har en bakgrund inom maritim verksamhet. Kanske har du arbetat som mekaniker tidigare och arbetat dig upp till projektledare och nu letar efter nya utmaningar inom den maritima branschen med fokus på underhållsmässighet och driftsäkerhet.

Du besitter analytisk förmåga och har en god förmåga att ta reda på information egenhändigt. Detta kräver att du är van vid självständigt arbete, likväl som arbete som kräver samverkan. Du kommer ha en kompetent kollega som du kan bolla med och erhålla stöttning genom.

Du hämtar in mycket information från diverse personal på varven allt ifrån mekaniker till konstruktörer till projektledare och givet detta trivs du med många sociala kontaktytor. Vidare är du ansvarstagande i de projekt du är involverad i samt har ett stort tekniskt intresse.

Placeringsort är i Stockholm, men resor är förekommande i arbetet primärt till Göteborg och Karlskrona.

En av Berg Marins största kunder är FMV och således behöver du genomgå en säkerhetsprövning, SUA.

Krav
 • Något av nedanstående:
  • Ingenjörsutbildning inom maskin- eller marinteknik
  • Tidigare erfarenhet av arbete inom ILS
  • Erfarenhet av tekniska system inom maritim verksamhet


 • God vana av att hantera dokument och god förståelse för tekniska system

 • Du är tekniskt intresserad

 • Körkort

 • Du är flytande i svenska och engelska i tal och skrift

 • Det är meriterande om du har erfarenhet av marin verksamhet
Personliga egenskaper är av stor vikt vid denna rekryteringsprocess.

Intervjuer sker löpande och rollen kan tillsättas innan sista ansökningsdag, tveka inte utan ansök direkt.

Vad erbjuder vi?

Detta är en hyr-rekrytering och du kommer inledningsvis arbeta som konsult genom oss på Jobwise i 6 månader och därefter anställas av Berg Marin.

Du kommer få vara en del av ett bolag som är under konstant tillväxt och utveckling.

Berg Marin är en del av Ö-borgen koncernen och det finns väldigt goda möjligheter för rörelse internt i bolagsgruppen och du kommer erhålla goda utvecklingsmöjligheter.

Om Jobwise

Jobwise är ett auktoriserat bemannings- och rekryteringsföretag som är medlemmar i kompetensföretagen. Självklart har vi kollektivavtal, adekvata försäkringar och förmåner till våra anställda.

Vi tror på att bra ledare attraherar och bibehåller bra personal. Med den filosofin ska vi skapa det bästa bemanningsföretaget i världen

Som anställd på Jobwise så får du inte bara en attraktiv anställning där du omfattas av kollektivavtal och schyssta villkor. Du blir även en del av ett företag som anstränger sig för sina anställda. Vi kommer att vara ditt personliga bollplank och kommer finnas där för dig när du behöver det.
Mer info
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
30 okt. 2023 (29 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Jobwise är ett auktoriserat bemannings- och rekryteringsföretag som är medlemmar i kompetensföretagen. Självklart har vi kollektivavtal, adekvata försäkringar och förmåner till våra anställda.

På den här sidan finns alla våra lediga jobb samlade. Men du kan läsa mer om oss på vår hemsida

www.jobwise.se

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare