Hoppa till innehåll
Jobwise logotyp

Anläggningsarbetare till Stockholm

Ansök nu

Vi på Jobwise strävar efter att skapa en bättre tillvaro för alla som går till ett jobb!

En av de saker som utmärker oss på Jobwise är tron på att motiverad personal skapar de bästa resultaten. Vår uppgift är därför enkel, vi ska förvalta och väcka motivation genom engagerade och inspirerande ledare.

Utöver det så är vi ett av de bemannings och rekryteringsföretag som erbjuder kunder och anställda de senaste digitala lösningarna.Om kunden:

Vår kund, en ledande aktör inom skötsel och finplanering av utemiljöer i Norden, söker engagerade medarbetare för anläggningsarbeten i Stockholm. De är experter inom sitt område och tar hand om lekplatser, staket, lusthus, murar, trappor och mycket mer. Med kunder som stadsdelsförvaltningar, fastighetsbolag, bostadsrättsföreningar och industrifastigheter, erbjuder de en högkvalitativ och miljöansvarig service som är certifierad enligt ISO 9001:2015, ISO 14001:2015 och ISO 45001:2018.

Om tjänsten:

Vår samarbetspartner är på jakt efter medarbetare som har erfarenhet inom yrkesroller som snickare, anläggare, stensättare, markarbetare eller liknande. I denna mångsidiga roll kommer du att arbeta med varierande arbetsuppgifter som bland annat reparationer av lekplatsutrustning, sten- och mursättning, snickeri, svetsning och mycket mer. Vårt kundföretag tar sig an projekt i olika storlekar och erbjuder även snö- och halkbekämpning under vintermånaderna, vilket kan innebära kvälls- och helgarbete.

Vår kund söker dig som har tidigare erfarenhet inom liknande arbetsuppgifter, relevant utbildning och som är självgående och driven. Du kommer att arbeta med stor frihet under eget ansvar och som en del av ett härligt team som värderar god sammanhållning. De tror att framgång bygger på lagarbete och individuell kompetens, därför söker de någon med god samarbetsförmåga som är mån om sina arbetsuppgifter och vill utvecklas.

Krav:
 • B-körkort
 • Behärskar svenska eller engelska i tal och skrift
 • Vana av att arbeta i utemiljö både vinter- och sommartid
 • 3 års erfarenhet av anläggningsarbeten i utemiljö
Meriterande:
 • Utbildningar och kompetens inom Heta arbeten, Arbete på väg, röjsåg, motorsåg, tidigare erfarenhet av svetsning
 • Dokumenterad trädgårds- eller annan specialiserad anläggningsutbildning
 • Förarbevis för hjullastare, hjul- eller bandgrävare
Vi erbjuder:
 • Mån-fre, dagtid
 • Heltid tillsvidare med sedvanlig provanställning, 6 månader
 • Individuell lönesättning
 • En möjlighet att arbeta med mycket frihet under ansvar
 • Arbeta tillsammans med duktiga arbetsledare och medarbetare
Start: Omgående

Skicka in din ansökan snarast möjligt, då vår kund genomför intervjuer löpande. Välkommen att söka en spännande framtid inom ett framgångsrikt företag inom utemiljöbranschen!
  Om Jobwise
  Vi tror på att bra ledare attraherar och bibehåller bra personal. Med den filosofin ska vi skapa det bästa bemanningsföretaget i världen

  Som anställd på Jobwise så får du inte bara en attraktiv anställning där du omfattas av kollektivavtal och schyssta villkor. Du blir även en del av ett företag som anstränger sig för sina anställda. Vi kommer att vara ditt personliga bollplank och kommer finnas där för dig när du behöver det.
  Mer info
  Typ av anställning
  Sista ansökningsdag
  02 juli 2023 (26 dagar kvar)
  Ansök nu

  Om arbetsgivaren

  Jobwise är ett auktoriserat bemannings- och rekryteringsföretag som är medlemmar i kompetensföretagen. Självklart har vi kollektivavtal, adekvata försäkringar och förmåner till våra anställda.

  På den här sidan finns alla våra lediga jobb samlade. Men du kan läsa mer om oss på vår hemsida

  www.jobwise.se

  Liknande jobb

  Fler från samma arbetsgivare