Hoppa till innehåll
Ansök nu
Arbetsuppgifter

Nu söker vi en erfaren UX-Writer för ett konsultuppdrag hos vår kund som är en svensk bank. För det här uppdraget kommer dina arbetsuppgifter bland annat att vara:
  • Skriva texter för digitala kanaler för att göra besöksupplevelsen bättre.
  • Gå igenom de beteckningar, texter och hjälptexter som redan är skrivna.
  • Synkronisera texter mellan de olika funktionerna för att säkerställa att uttrycket är konsekvent överallt.
  • Arbeta med texter på både svenska och engelska.
  • Samarbeta med UX-designers och produkt-, krav- och affärsspecialister för att säkerställa att det blir en bra och lättförståelig kundupplevelse med korrekt och giltig information.
Kvalifikationer
  • Du har ca 6-8 års erfarenhet som UX Writer
  • Du behärskar svenska och engelska flytande, i tal och skrift
Personliga egenskaper

För att trivas i rollen som UX Writer är det viktigt att du är en god skribent och har ett öga för detaljer. Vidare arbetar du lika bra självständigt som i samarbete med olika funktioner.

När du blir en av oss

Som konsult hos JobBusters kan du känna dig trygg med ett kollektivavtal i ryggen, tillgängliga konsultchefer och engagerade rekryterare. Du som konsult får även tillgång till vårt nätverk av spännande företag och uppdragsgivare! För oss är det viktigt att du som konsult trivs, känner en trygghet och gemenskap till oss som arbetsgivare. Vi erbjuder tjänstepension, löneväxling och möjlighet till flexpension. Du får även tillgång till vår förmånsportal, där du utöver friskvårdsbidrag har tillgång till mängder av rabatter och erbjudanden inom hälsa, hem och fritid, transport, sjukvård och mycket mer! Ditt välmående är av högsta prioritet för oss och vi erbjuder bland annat en digital lösning som hjälper våra medarbetare att hitta verktyg för att hantera vardagens alla utmaningar, både på jobbet och i privatlivet.

Lön

Enligt överenskommelse.

Tillträde och ansökan

Heltid, kontorstider. Vår kund önskar start 01-jun-2023 och uppdraget förväntas löpa t.o.m. 31-dec-2023 med möjlighet till förlängning. Du kommer att vara anställd av JobBusters och arbeta som konsult hos vår spännande kund med placering i Arenastaden, Solna. För det här uppdraget förväntar sig kunden att du är på plats minst 3 dagar/vecka. Skicka in din ansökan (gärna i Word-format) snarast, då intervjuer sker löpande.
Mer info
Kontaktperson
My Johansson
Telefon
Email
Sista ansökningsdag
10 juni 2023 (6 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

JobBusters är ett auktoriserat personaluthyrnings- och rekryteringsföretag som är inriktade mot tjänstemän och har funnits sen 2011. Vi på JobBusters bryr oss om våra konsulter och vårt mål är alltid att bygga långsiktiga relationer med både konsult och kund. Vårt mål är alltid att matcha våra kunders drömkandidat med våra kandidaters drömjobb!

Vår kund hittar ni inom bank- och finanssektorn där de har verkat i över 100 år. Här drivs och vägleds en av ett entreprenöriellt tänkande och innovatia idéer. De beskriver sig själva som ett IT-bolag med banklicens. Huvudkontoret finns i Stockholm.

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare