Hoppa till innehåll
JobBusters logotyp

Systemekonom i implementering av nytt ekonomisystem

Ansök nu
Arbetsuppgifter

Till vår kund inom bank & försäkring söker vi en Systemekonom i implementering av nytt ekonomisystem. Kunden kommer att implementera ett nytt ekonomisystem under 2023/2024 i ett projekt som bedrivs i ett antal områden tillsammans med extern leverantör. Arbetet sker i nära samarbete med verksamheten, leverantör, lösningsarkitekt, informationsmodellerare, etc.

Dina uppgifter blir att leda arbetet med att utveckla och implementera deras ekonomimodell och deras ekonomisystem i en av arbetsströmmarna inom projektet. Ditt primära fokus kommer vara att leda en arbetsström inom projektet som ansvarar för implementation av kundens ekonomimodell. Datamodellen är central i detta arbete varför kunskap och erfarenhet krävs inom området, då detta är styrande för arbetet med bokslut och rapportering för bolag och koncern samt intern rapportering. Det innebär att kunskap måste finnas i såväl ekonomi som teknik. Du skall kunna kommunicera med redovisningsspecialsiter som har djup kunskap inom olika områden.

Mer information om uppdraget får du i ett senare skede i processen.

Kvalifikationer
  • Du har erfarenhet av bolagsredovisning inom försäkringsverksamhet och/eller bank.
  • Du har erfarenhet av deltagande i implementering av ett ekonomisystem.
  • Du har arbetat med de olika regelverken IFRS och Solvency II för såväl bank som försäkring, men även med intern rapportering.
  • Du behärskar svenska och engelska obehindrat i tal och skrift. All kommunikation och dokumentation sker på engelska, i övrigt är bolagets koncernspråk svenska.
  • Meriterande: Erfarenhet av systemet Workday Financials.
Personliga egenskaper

Du är en person som förstår helheten men har förmåga att koppla helhet till underliggande detaljer och kunna förklara detta ur ett verksamhetsperspektiv.

När du blir en av oss

Som konsult hos JobBusters kan du känna dig trygg med ett kollektivavtal i ryggen, tillgängliga konsultchefer och engagerade rekryterare. Du som konsult får även tillgång till vårt nätverk av spännande företag och uppdragsgivare! För oss är det viktigt att du som konsult trivs, känner en trygghet och gemenskap till oss som arbetsgivare. Vi erbjuder tjänstepension, löneväxling och möjlighet till flexpension. Du får även tillgång till vår förmånsportal, där du utöver friskvårdsbidrag har tillgång till mängder av rabatter och erbjudanden inom hälsa, hem och fritid, transport, sjukvård och mycket mer! Ditt välmående är av högsta prioritet för oss och vi erbjuder bland annat en digital lösning som hjälper våra medarbetare att hitta verktyg för att hantera vardagens alla utmaningar, både på jobbet och i privatlivet.

Tillträde och ansökan

Heltid, 40h/v. Start enligt överenskommelse och uppdraget förväntas löpa t.o.m. 2024-06-30 med möjlighet till förlängning. Du kommer att vara anställd av JobBusters och arbeta som konsult hos vår spännande kund i Stockholm. Skicka in din ansökan snarast, då intervjuer sker löpande.
Mer info
Kontaktperson
Johanna Johnsson
Telefon
Email
Sista ansökningsdag
11 okt. 2023 (17 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

JobBusters är ett auktoriserat personaluthyrnings- och rekryteringsföretag som är inriktade mot tjänstemän och har funnits sen 2011. Vi på JobBusters bryr oss om våra konsulter och vårt mål är alltid att bygga långsiktiga relationer med både konsult och kund. Vårt mål är alltid att matcha våra kunders drömkandidat med våra kandidaters drömjobb!

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare