Hoppa till innehåll
Ansök nu
Arbetsuppgifter

Vill du arbeta på ett företag där förändring och utveckling blir en del av din vardag? Är du analytisk och kundorienterad samt har erfarenhet av sortimentsarbete inom dagligvaruhandeln och säljstyrning online? Då kan detta vara jobbet för dig! Vår kund söker nu en Sortimentstyrare för att utveckla sortimenterbjudandet online. Som Sortimentstyrare bidrar du till att skapa ett attraktivt och effektivt sortimenterbjudande online. Du kommer att arbeta för Sveriges största mathandelssajt och ingå i försäljningsteamet där du tillsammans med dina kollegor bidrar till att skapa ett marknadsledande erbjudande och tillväxt. I rollen kommer du säkerställa att vår kund har rätt sortimentet för att driva kategoriförsäljningen enligt uppsatta mål och strategier, du kommer arbeta taktiskt och operativt med att ge kund och handlare den bästa sortimentupplevelsen.
Du tar hänsyn till kund, handlare, konkurrenter och trendperspektiv för att erbjuda ett bra sortiment som är effektivt och lönsamt. Du arbetar även för att säkra urvalet av artiklar hos prioriterade lokala leverantörer. Som Sortimentstyrare ansvarar du för att hålla ihop planerade sortimentrevideringar med olika gränssnitt, både i ECR, säsong och lokalt. Tillsammans med logistik kommer du att implementera och utveckla nya sortimentsflöden i linje med behov och strategi.

Kvalifikationer
  • Kandidatexamen eller motsvarande genom erfarenhet
  • Kunskap inom sortimentstyrning och category management, samt flera års erfarenhet av att arbeta med sortiment inom dagligvaruhandeln och att driva försäljning och lönsamhet
  • Erfarenhet av arbete med E-handel av mat är meriterande
Personliga egenskaper

Som Sortimentstyrare är du analytisk, noggrann, effektiv, kvalitetsmedveten och har ett utpräglat affärstänk. Du har lätt för att ta egna beslut och göra prioriteringar även då tiden är knapp. Du har ett starkt driv och tycker om att knyta kontakter och samarbeta tillsammans med andra.

När du blir en av oss

Som konsult hos JobBusters kan du känna dig trygg med ett kollektivavtal i ryggen, tillgängliga konsultchefer och engagerade rekryterare. Du som konsult får även tillgång till vårt nätverk av spännande företag och uppdragsgivare! För oss är det viktigt att du som konsult trivs, känner en trygghet och gemenskap till oss som arbetsgivare. Vi erbjuder tjänstepension, löneväxling och möjlighet till flexpension. Du får även tillgång till vår förmånsportal, där du utöver friskvårdsbidrag har tillgång till mängder av rabatter och erbjudanden inom hälsa, hem och fritid, transport, sjukvård och mycket mer! Ditt välmående är av högsta prioritet för oss och vi erbjuder bland annat en digital lösning som hjälper våra medarbetare att hitta verktyg för att hantera vardagens alla utmaningar, både på jobbet och i privatlivet.

Lön

Enligt överenskommelse.

Tillträde och ansökan

Heltid, kontorstider. Vår kund önskar start 2023-06-01 och uppdraget förväntas löpa t.o.m. 2023-09-30 med möjlighet till förlängning. Du kommer att vara anställd av JobBusters som konsult hos vår spännande kund i Solna (en dag i veckan spenderas i Brunna utifrån behov). Skicka in din ansökan (gärna i Word-format) snarast, då intervjuer sker löpande. Ansökningar mottagna innan 2023-05-16 kommer hanteras i ett första urval. Sista ansökningsdag är 2023-05-18.
Mer info
Kontaktperson
Jennifer Norin
Telefon
Email
Sista ansökningsdag
13 juni 2023 (14 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

JobBusters är ett auktoriserat personaluthyrnings- och rekryteringsföretag som är inriktade mot tjänstemän och har funnits sen 2011. Vi på JobBusters bryr oss om våra konsulter och vårt mål är alltid att bygga långsiktiga relationer med både konsult och kund. Vårt mål är alltid att matcha våra kunders drömkandidat med våra kandidaters drömjobb!

Vår kund är ledande inom dagligvaruhandeln och finns runt om i hela Sverige med huvudkontor i Stockholm. Här finns uppdrag inom marknad, ekonomi och logistik.

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare