Hoppa till innehåll
Arbetsuppgifter

Till vår kund söker vi nu en Skadereglerare! I rollen kommer du att vara kontaktperson för kunden avseende avvecklingsaffären. Du kommer ta hand om de förfrågningar som kommer in från kunder och skadereglera där det blir aktuellt. Låter det här som en roll för dig? Tveka inte på att skicka in din ansökan redan idag så berättar vi mer!

Kvalifikationer
  • Du har erfarenhet av att skadereglera sjuk och olycksfallsförsäkringar.
  • Du är flytande i svenska och engelska i tal och skrift.
Personliga egenskaper

För att lyckas i rollen som Skadereglerare trivs du med att arbeta tillsammans och har en god kommunikativ förmåga. Du känner dig också bekväm med att fatta snabba men samtidigt genomtänkta beslut.

När du blir en av oss

Som konsult hos JobBusters kan du känna dig trygg med ett kollektivavtal i ryggen, tillgängliga konsultchefer och engagerade rekryterare. Du som konsult får även tillgång till vårt nätverk av spännande företag och uppdragsgivare! För oss är det viktigt att du som konsult trivs, känner en trygghet och gemenskap till oss som arbetsgivare. Vi erbjuder tjänstepension, löneväxling och möjlighet till flexpension. Du får även tillgång till vår förmånsportal, där du utöver friskvårdsbidrag har tillgång till mängder av rabatter och erbjudanden inom hälsa, hem och fritid, transport, sjukvård och mycket mer! Ditt välmående är av högsta prioritet för oss och vi erbjuder bland annat en digital lösning som hjälper våra medarbetare att hitta verktyg för att hantera vardagens alla utmaningar, både på jobbet och i privatlivet.

Lön

Lön enligt överenskommelse.

Tillträde och ansökan

Heltid, kontorstider. Vår kund önskar start så snart som möjligt och uppdraget förväntas löpa t.o.m. 2024-10-02 med möjlighet till förlängning. Du kommer att vara anställd av JobBusters som konsult hos vår spännande kund. Skicka in din ansökan (gärna i Word-format) snarast, då intervjuer sker löpande.

Sökord: Skadereglerare , kundservice
JobBusters logotyp
Sök jobbet
Sista ansökningsdag
13 okt. 2023 (9 dagar kvar)

Kontaktperson
Mikaela Carlsson
Email
Telefon

Om arbetsgivaren

JobBusters är ett auktoriserat personaluthyrnings- och rekryteringsföretag som är inriktade mot tjänstemän och har funnits sen 2011. Vi på JobBusters bryr oss om våra konsulter och vårt mål är alltid att bygga långsiktiga relationer med både konsult och kund. Vårt mål är alltid att matcha våra kunders drömkandidat med våra kandidaters drömjobb!

Vår kund är både ett svenskt försäkringsbolag och bank. De finns runt om i Sverige och har sitt huvudkontor i Stockholm. Om en öppen arbetskultur där mångfald, jämställdhet och miljö är viktiga frågor för dig så kommer du att trivas hos denna uppdragsgivaren.

Fler jobb från samma arbetsgivare

Östersund
Data & IT
Företagslogga
Stockholms stad
Ekonomi
Företagslogga
Stockholms stad
Organisation & ledning
Företagslogga

Liknande Jobb

Stockholms stad
Försäljning
Företagslogga
Stockholms stad
Service & Kundtjänst
Företagslogga
Stockholms stad
Service & Kundtjänst
Företagslogga