Hoppa till innehåll
JobBusters logotyp

Senior financial controller

Ansök nu
Arbetsuppgifter

Till vår kund söker vi nu en Financial Controller! I rollen kommer du ansvara för IFRS16 bokningen där visst arbete sker löpande under månaden och viss del i bokslutet. Du kommer även att vara ansvarig för vår kunds AP flöde (accounts payable) där den löpande bokföringen sker hos vår outsourcingpartner - samt att driva förbättringsarbete gentemot AP flödet, du kommer även äga processen. Eventuellt kommer vår kund att påbörja ett systembyte under perioden till Oracle där du kommer vara delaktig.

Kvalifikationer
  • Goda kunskaper i Excel
  • Kännedom om accounts payable processen - hur den fungerar
  • Övergripande kännedom om IFRS16
  • Redovisningskunskaper inom K3/IFRS16
  • Flytande i svenska och engelska, tal och skrift
  • Meriterande färdigheter: systemvana, förbättringsprocesser, kravställare/testare vid byte av ERP system
Personliga egenskaper

För att trivas i denna roll behöver du vara utåtriktad och kommunikativ då du kommer ha många kontaktytor. Du behöver även vara en problemlösare, du har förmågan att tänka utanför boxen. Vidare är du självgående, du kan fatta beslut och kan planera och utföra uppgifter på egen hand.

När du blir en av oss

Som konsult hos JobBusters kan du känna dig trygg med ett kollektivavtal i ryggen, tillgängliga konsultchefer och engagerade rekryterare. Du som konsult får även tillgång till vårt nätverk av spännande företag och uppdragsgivare! För oss är det viktigt att du som konsult trivs, känner en trygghet och gemenskap till oss som arbetsgivare. Vi erbjuder tjänstepension, löneväxling och möjlighet till flexpension. Du får även tillgång till vår förmånsportal, där du utöver friskvårdsbidrag har tillgång till mängder av rabatter och erbjudanden inom hälsa, hem och fritid, transport, sjukvård och mycket mer! Ditt välmående är av högsta prioritet för oss och vi erbjuder bland annat en digital lösning som hjälper våra medarbetare att hitta verktyg för att hantera vardagens alla utmaningar, både på jobbet och i privatlivet.

Lön

Enligt överenskommelse.

Tillträde och ansökan

Heltid, kontorstider. Vår kund önskar start omgående och uppdraget förväntas löpa t.o.m. 2023-08-25 med möjlighet till förlängning. Du kommer att vara anställd av JobBusters som konsult hos vår spännande kund. Skicka in din ansökan (gärna i Word-format) snarast, då intervjuer sker löpande. Ansökningar mottagna innan 2023-05-12 kommer hanteras i ett första urval. Sista ansökningsdag är 2023-05-15.
Mer info
Kontaktperson
Jennifer Norin
Telefon
Email
Sista ansökningsdag
09 juni 2023 (11 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

JobBusters är ett auktoriserat personaluthyrnings- och rekryteringsföretag som är inriktade mot tjänstemän och har funnits sen 2011. Vi på JobBusters bryr oss om våra konsulter och vårt mål är alltid att bygga långsiktiga relationer med både konsult och kund. Vårt mål är alltid att matcha våra kunders drömkandidat med våra kandidaters drömjobb!

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare