Hoppa till innehåll
JobBusters logotyp

Scrum master

Publiceringsdatum
08 november 2023
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Kontaktperson
My Johansson
Email
Telefon
Ansök nu
Arbetsuppgifter

Vi söker nu en Scrum Master till vår kund som är en svensk myndighet! I det här uppdraget kommer du att arbeta med ett av vår kunds team inom app-området för att främja deras samarbete och gemensamma leveransförmåga, dels med sektionens intressenter och samarbetspartners. Med basen i ett av teamen kommer du att ha ett tätt samarbete tillsammans med andra Scrum Masters och ditt arbete kommer att kretsa runt att vara med och driva arbetet med att förbättra samarbete och processer även mellan team inom olika produktområden och med den övriga organisationen. Du kommer även att arbeta med kvalitetsfrågor och testprocesser då det kommer vara en viktig del i att stötta teamen kring tänkande i dessa frågor.

Kvalifikationer
  • Några års erfarenhet av ledande roll inom ett agilt team (gärna inom produktutveckling)
  • Erfarenhet av kundtillvända system (såsom app eller webb).
  • Det är meriterande om du har tidigare erfarenhet från myndighet eller förvaltning.
Personliga egenskaper

I det här uppdraget är det viktigt att du har hög förmåga att anpassa din approach och coachande insatser utifrån behov, då vår kunds team arbetar utifrån Scrum-metodik. Parallellt med detta krävs hög skicklighet och lyhördhet i att utmana och utveckla team och individer som befinner sig i olika mognadsstadier och skeden.

När du blir en av oss

Som konsult hos JobBusters kan du känna dig trygg med ett kollektivavtal i ryggen, tillgängliga konsultchefer och engagerade rekryterare. Du som konsult får även tillgång till vårt nätverk av spännande företag och uppdragsgivare! För oss är det viktigt att du som konsult trivs, känner en trygghet och gemenskap till oss som arbetsgivare. Vi erbjuder tjänstepension, löneväxling och möjlighet till flexpension. Du får även tillgång till vår förmånsportal, där du utöver friskvårdsbidrag har tillgång till mängder av rabatter och erbjudanden inom hälsa, hem och fritid, transport, sjukvård och mycket mer! Ditt välmående är av högsta prioritet för oss och vi erbjuder bland annat en digital lösning som hjälper våra medarbetare att hitta verktyg för att hantera vardagens alla utmaningar, både på jobbet och i privatlivet.

Lön

Enligt överenskommelse.

Tillträde och ansökan

Heltid, kontorstider. Vår kund önskar start 2024-01-01 och uppdraget förväntas löpa t.o.m. 2024-12-31 med möjlighet till förlängning. Du kommer att vara anställd av JobBusters och arbeta som konsult hos vår spännande kund med kontor på Kungsholmen i Stockholm. Distansarbete är möjligt enligt överenskommelse med vår kund. Skicka in din ansökan (gärna i Word-format) snarast, då intervjuer sker löpande.
JobBusters logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
Idag (0 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

JobBusters är ett auktoriserat personaluthyrnings- och rekryteringsföretag som är inriktade mot tjänstemän och har funnits sen 2011. Vi på JobBusters bryr oss om våra konsulter och vårt mål är alltid att bygga långsiktiga relationer med både konsult och kund. Vårt mål är alltid att matcha våra kunders drömkandidat med våra kandidaters drömjobb!

Vår kund är en myndighet i Stockholm som arbetar för att underlätta vardagen för invånarna som reser och pendlar. Det som kännetecknar deras verksamhet är det stora engagemanget bland deras medarbetare samt stoltheten över deras samhällsuppdrag.

Fler jobb från samma arbetsgivare

Göteborgs stad
Organisation & ledning
Företagslogga
Stockholms stad
Ekonomi
Företagslogga
Göteborgs stad
HR & Personal
Företagslogga

Liknande Jobb

Stockholms stad
Organisation & ledning
Företagslogga
Stockholms stad
Organisation & ledning
Företagslogga