Hoppa till innehåll
Arbetsuppgifter

I din roll som Scrum Master kommer du att arbeta i det agila teamet som arbetar med sanktion och PEP (Politically Exposed Person) screening.

Som Scrum Master kommer du att:
 • Coacha och stötta teamet i agila metoder och principer.
 • Underlätta scrum-ceremonier.
 • Driva förbättringsarbete inom den agila processen.
 • Identifiera och ta bort hinder.
 • Koordinera arbetet mellan team.
 • Delta i Scrum Master/produktägarforum för att driva koordinering och förbättring mellan team.
Kvalifikationer
 • Du har cirka 5 års erfarenhet av rollen som Scrum Master.
 • Du har kunskap om hur man använder Jira & Confluence.
 • Du kommunicerar obehindrat på både svenska och engelska.
 • Du är bekant med mjukvaruutveckling och applikationsunderhåll.
 • Du har kunskap i Agila metoder.
 • Meriterande om du är SAFe-certifierad.
 • Erfarenhet från ekonomisk brottsförebyggande verksamhet, sanktionsprövning eller bankverksamhet i allmänhet är meriterande.
Personliga egenskaper

För att lyckas i rollen som Scrum Master så har du en passion och ett engagemang för att hjälpa människor utvecklas och nå sin fulla potential. Du uppskattar och strävar efter att teamen ska vara självorganiserande enligt agila värderingar och principer.

När du blir en av oss

Som konsult hos JobBusters kan du känna dig trygg med ett kollektivavtal i ryggen, tillgängliga konsultchefer och engagerade rekryterare. Du som konsult får även tillgång till vårt nätverk av spännande företag och uppdragsgivare! För oss är det viktigt att du som konsult trivs, känner en trygghet och gemenskap till oss som arbetsgivare. Vi erbjuder tjänstepension, löneväxling och möjlighet till flexpension. Du får även tillgång till vår förmånsportal, där du utöver friskvårdsbidrag har tillgång till mängder av rabatter och erbjudanden inom hälsa, hem och fritid, transport, sjukvård och mycket mer! Ditt välmående är av högsta prioritet för oss och vi erbjuder bland annat en digital lösning som hjälper våra medarbetare att hitta verktyg för att hantera vardagens alla utmaningar, både på jobbet och i privatlivet.

Lön

Lön, enligt överenskommelse.

Tillträde och ansökan

Heltid, kontorstider med en hybrid arbetsmodell med tre dagar på plast. Vår kund önskar start omgående och uppdraget förväntas löpa t.o.m. 2023-06-30. Du kommer att vara anställd av JobBusters som konsult hos vår spännande kund i Stockholm. Skicka in din ansökan (gärna i Word-format) snarast, då intervjuer sker löpande.

Sökord: Scrum Master, Agil, Agile, SAFe, Bank
Mer info
Kontaktperson
Johanna Johansson
Telefon
Email
Sista ansökningsdag
31 mars 2023 (1 dag kvar)

Om arbetsgivaren

JobBusters är ett auktoriserat personaluthyrnings- och rekryteringsföretag som är inriktade mot tjänstemän och har funnits sen 2011. Vi på JobBusters bryr oss om våra konsulter och vårt mål är alltid att bygga långsiktiga relationer med både konsult och kund. Vårt mål är alltid att matcha våra kunders drömkandidat med våra kandidaters drömjobb!

Vår kund hittar ni inom bank- och finanssektorn där de har verkat i över 100 år. Här drivs och vägleds en av ett entreprenöriellt tänkande och innovatia idéer. De beskriver sig själva som ett IT-bolag med banklicens. Huvudkontoret finns i Stockholm.

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare