Scrum master

Scrum master

Arbetsuppgifter

Till vår kund som är en bank söker vi nu efter en Scrum Master i ett agilt team inom SAFe. I rollen som Scrum Master kommer du att leda och coacha teamet för att leverera ett värde. Du kommer att arbeta med teambuilding för att möjliggöra en högpresterande miljö samt leda och följa upp aktiviteter.
Vidare kommer du även i rollen som Scrum Master att:
  • Underlätta agila teamcermonier.
  • Samordna med intressenter både inom och utanför Värdeströmmen.
  • Ta bort hinder som kan finnas.
  • Arbeta med ständiga förbättringar
Kvalifikationer
  • Du har dokumenterad erfarenhet i rollen som Scrum Master.
  • Du har dokumenterad erfarenhet av SAFe.
  • Du har relevant högskoleexamen och/eller motsvarande arbetslivserfarenhet.
  • Du är flytande i svenska, i såväl tal som skrift.
  • Du är flytande i engelska, i såväl tal som skrift.
  • Det är meriterande om du har kunskaper i värdering av finansiella instrument och en kvantitativ bakgrund.
Personliga egenskaper

För att lyckas i rollen som Scrum Master är du en engagerad och inspirerande ledare som har lätt för att kommunicera och få med dig andra. Vidare så är du nyfiken, ansvarsfull, analytisk och har lätt för att skapa förtroende när du möter nya människor.

När du blir en av oss

Som konsult hos JobBusters kan du känna dig trygg med ett kollektivavtal i ryggen, tillgängliga konsultchefer och engagerade rekryterare. Du som konsult får även tillgång till vårt nätverk av spännande företag och uppdragsgivare! För oss är det viktigt att du som konsult trivs, känner en trygghet och gemenskap till oss som arbetsgivare. Vi erbjuder tjänstepension, löneväxling och möjlighet till flexpension. Du får även tillgång till vår förmånsportal, där du utöver friskvårdsbidrag har tillgång till mängder av rabatter och erbjudanden inom hälsa, hem och fritid, transport, sjukvård och mycket mer! Ditt välmående är av högsta prioritet för oss och vi erbjuder bland annat en digital lösning som hjälper våra medarbetare att hitta verktyg för att hantera vardagens alla utmaningar, både på jobbet och i privatlivet.

Lön

Lön, enligt övernskommelse.

Tillträde och ansökan

Heltid, kontorstider med möjlighet till arbete på distans till en viss del. Vår kund önskar start i början av april och uppdraget förväntas löpa t.o.m. 2023-10-31 med möjlighet till förlängning. Du kommer att vara anställd av JobBusters som konsult hos vår spännande kund i Stockholm. Skicka in din ansökan (gärna i Word-format) snarast, då intervjuer sker löpande. .

Sökord: Scrum Master, Agil, Agile, SAFe
Mer info
Kontaktperson Johanna Johansson
Telefon 076 719 66 61
Email Mejla Johanna Johansson
Område Stockholms stad
Yrkesroll Organisation & ledning, Projektledare
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag 27 mars 2023 (7 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

JobBusters är ett auktoriserat personaluthyrnings- och rekryteringsföretag som är inriktade mot tjänstemän och har funnits sen 2011. Vi på JobBusters bryr oss om våra konsulter och vårt mål är alltid att bygga långsiktiga relationer med både konsult och kund. Vårt mål är alltid att matcha våra kunders drömkandidat med våra kandidaters drömjobb!