Hoppa till innehåll
JobBusters logotyp

Säkerhetsspecialist

Publiceringsdatum
09 november 2023
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Kontaktperson
My Johansson
Email
Telefon
Ansök nu
Arbetsuppgifter

Brinner Du för Informationssäkerhet och letar Du efter ditt nästa långsiktiga konsultuppdrag? Läs vidare!

Vi söker nu en Säkerhetsspecialist inom Informationssäkerhet till vår kund som är en svensk myndighet. I uppdraget kommer du bland annat att:
  • Vidareutveckla metoder och modellerför informationsklassning som går att applicera på ett agilt arbetssätt.
  • Ta fram processer, etablera kontroller och mätningar för uppföljning av informationssäkerhet.
  • Delta i riskanalyser för att identifiera säkerhetsrisker.
  • Delta i inköp och genomföra säkerhetskravställning.
  • Implementera nya eller justerade arbetssätt inom myndighetens agila arbetssätt.
Som säkerhetsspecialist med inriktning informationssäkerhet kommer du att tillhöra myndighetens säkerhetsenhet som idag består av 8 medarbetare. Enheten ansvarar för kravställning på säkerhet och informationssäkerhet inom hela myndigheten. Du kommer att arbeta i team tillsammans med en medarbetare i enheten och IT-säkerhetsenhetens övriga medarbetare.

Kvalifikationer
  • Du har arbetat flera år med informationssäkerhet i olika organisationer.
  • Du har erfarenhet av att utforma och implementera processer/metoder för informationsklassning, informationssäkerhet och riskanalys i stora organisationer.
  • Du har erfarenhet av att analysera, revidera och implementera styrande dokument inom säkerhetsområdet.
  • Du har erfarenhet av att planera och hålla i workshops gällande säkerhetsinformation.
  • Du har erfarenhet av att arbetat med ledningssystem för informationssäkerhet: ISO 27001, 27002.
Personliga egenskaper

Som Säkerhetsspecialist är det av högsta vikt att du är noggrann, strukturerad och ansvarstagande. Du behöver även ha en god förmåga att kunna arbeta både självständigt och i team. Vidare behöver du vara kommunikativ och ha ett pedagogiskt (gärna agilt) förhållningssätt.

När du blir en av oss

Som konsult hos JobBusters kan du känna dig trygg med ett kollektivavtal i ryggen, tillgängliga konsultchefer och engagerade rekryterare. Du som konsult får även tillgång till vårt nätverk av spännande företag och uppdragsgivare! För oss är det viktigt att du som konsult trivs, känner en trygghet och gemenskap till oss som arbetsgivare. Vi erbjuder tjänstepension, löneväxling och möjlighet till flexpension. Du får även tillgång till vår förmånsportal, där du utöver friskvårdsbidrag har tillgång till mängder av rabatter och erbjudanden inom hälsa, hem och fritid, transport, sjukvård och mycket mer! Ditt välmående är av högsta prioritet för oss och vi erbjuder bland annat en digital lösning som hjälper våra medarbetare att hitta verktyg för att hantera vardagens alla utmaningar, både på jobbet och i privatlivet.

Lön

Enligt överenskommelse.

Tillträde och ansökan

Detta är ett uppdrag som beräknas ha en beläggning på 80% (32 tim/v) och utföras under kontorstider. Vår kund önskar start 2023-12-01 och uppdraget förväntas löpa t.o.m. 2024-04-30 med goda chanser till förlängning. Du kommer att vara anställd av JobBusters och arbeta som konsult hos vår spännande kund med kontor på Södermalm i Stockholm. Arbetet kommer delvis kunna utföras på distans. Skicka in din ansökan (gärna i Word-format) snarast, då intervjuer sker löpande.
JobBusters logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
Idag (0 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

JobBusters är ett auktoriserat personaluthyrnings- och rekryteringsföretag som är inriktade mot tjänstemän och har funnits sen 2011. Vi på JobBusters bryr oss om våra konsulter och vårt mål är alltid att bygga långsiktiga relationer med både konsult och kund. Vårt mål är alltid att matcha våra kunders drömkandidat med våra kandidaters drömjobb!

Vår kund är en statlig svensk myndighet som har det samlade ansvaret för den allmänna pensionen. Kundens huvudsakliga uppdrag är att administrera och betala ut den allmänna pensionen, men också att ge såväl generell som individuell information om pensionen.

Fler jobb från samma arbetsgivare

Helsingborg
HR & Personal
Företagslogga
Stockholms stad
Organisation & ledning
Företagslogga
Stockholms stad
Organisation & ledning
Företagslogga

Liknande Jobb

Stockholms stad
Data & IT
Företagslogga
Stockholms stad
Data & IT
Företagslogga
Stockholms stad
Data & IT
Företagslogga