Hoppa till innehåll
JobBusters logotyp

Rekryteringsadministratör

Ansök nu
Arbetsuppgifter

Till vår kund i Stockholm söker vi en Rekryteringsadministratör! Rollen som Rekryteringsadministratör är en administrativ stödfunktion där ansvarsområden är att stötta rekryterare och chefer i det löpande rekryteringsarbetet med fokus på administration. Arbetsuppgifterna innebär exempelvis annonsskrivning, referenstagning, hantera funktionsbrevlådor, kontakt med sökande/kandidater, avslutande administration i rekryteringsprocessen samt avtalshantering och personalaktshantering. Löpande utföra systemadministrativa uppgifter i vår kunds system som att t.ex. lägga upp nya användare och introducera och stötta dem i systemet. Rollen kan på sikt utökas till administration inom fler områden inom HR. Rekryteringsadministratören ingår i rekryteringsteamet inom HR-avdelningen och arbetsleds av teamledaren för rekrytering.

Kvalifikationer
  • Avslutad högskoleutbildning inom personalvetenskap eller beteendevetenskap alt. avslutad gymnasieutbildning och minst 2 år med rekryteringsadministration och/eller HR-administration
  • Minst 2 års arbetslivserfarenhet i Office-paketet
  • Minst 1 års erfarenhet av att arbeta i olika system som t.ex. ReachMee, UBW/Agresso/W3D3
  • 1 års erfarenhet av rekryteringsadministration och/eller annan relevant administration inom HR-området (merit)
  • 1 års erfarenhet av att ha tagit referenser, telefonintervjuer eller andra moment i rekryteringsprocessen (merit)
Personliga egenskaper
  • STRUKTURERAD och NOGGRANN - planerar, organiserar och prioriterar arbetet på ett effektivt sätt och har helhetsperspektiv. Sätter upp och håller tidsramar.
  • SERVICEINRIKTAD - är lugn, uppmärksam och tillmötesgående i sitt bemötande. Har intresse, vilja och förmåga att hjälpa andra och anstränger sig för att leverera lösningar.
  • SAMARBETSFÖRMÅGA - arbetar bra med andra människor. Relaterar sig till dem på ett lyhört och smidigt sätt. Lyssnar, kommunicerar och löser konflikter på ett konstruktivt sätt.
  • INITATIVTAGANDE - tar initiativ och ansvar för sin uppgift och driver sina processer vidare.
  • KVALITETSMEDVETEN - är noggrann och väl medveten om mål och kvalitetsstandard.
När du blir en av oss

Som konsult hos JobBusters kan du känna dig trygg med ett kollektivavtal i ryggen, tillgängliga konsultchefer och engagerade rekryterare. Du som konsult får även tillgång till vårt nätverk av spännande företag och uppdragsgivare! För oss är det viktigt att du som konsult trivs, känner en trygghet och gemenskap till oss som arbetsgivare. Vi erbjuder tjänstepension, löneväxling och möjlighet till flexpension. Du får även tillgång till vår förmånsportal, där du utöver friskvårdsbidrag har tillgång till mängder av rabatter och erbjudanden inom hälsa, hem och fritid, transport, sjukvård och mycket mer! Ditt välmående är av högsta prioritet för oss och vi erbjuder bland annat en digital lösning som hjälper våra medarbetare att hitta verktyg för att hantera vardagens alla utmaningar, både på jobbet och i privatlivet.

Lön

Enligt överenskommelse.

Tillträde och ansökan

Heltid, kontorstider. Vår kund önskar start 2023-08-14 och uppdraget förväntas löpa t.o.m. 2024-08-13 med möjlighet till förlängning. Du kommer att vara anställd av JobBusters som konsult hos vår spännande kund. Skicka in din ansökan (gärna i Word-format) snarast, då intervjuer sker löpande. Ansökningar mottagna innan 2023-05-26 kommer hanteras i ett första urval. Sista ansökningsdag är 2023-05-31.
Mer info
Kontaktperson
Jennifer Norin
Telefon
Email
Sista ansökningsdag
22 juni 2023 (13 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

JobBusters är ett auktoriserat personaluthyrnings- och rekryteringsföretag som är inriktade mot tjänstemän och har funnits sen 2011. Vi på JobBusters bryr oss om våra konsulter och vårt mål är alltid att bygga långsiktiga relationer med både konsult och kund. Vårt mål är alltid att matcha våra kunders drömkandidat med våra kandidaters drömjobb!

Vår kund är ett statligt affärsverk som förvaltar stamnätet för elkraften i Sverige. De bedriver även forskning- och utvecklingsprojekt på många områden för att främja ny teknik. Huvudkontoret finns i Stockholm och här behöver man som konsult säkerhetsprövas för de flesta uppdrag.

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare