Rekryterare

Rekryterare

Arbetsuppgifter

Vi söker nu en Rekryterare till vår kund som är ett energiföretag! Vår kund etablerar nu ett internt rekryteringsteam inom HR services. Målet är att skifta fokus till att arbeta mer långsiktigt med kompetensförsörjning. Rekryteringsteamet har som ny målbild att arbeta rådgivande inom kompetensförsörjning, samt en ambition att arbeta som en pålitlig partner till verksamheten inom rekrytering med fokus på kvalitet och proaktivitet. Vår kund tar ägandeskap och ansvar för deras uppdrag och arbetar med stort affärsfokus under hela processen. Som Rekryterare hos vår kund bidrar du till möjligheterna att skapa ett fossilfritt liv genom att förse verksamheten med rätt kompetens. En Rekryterare hos vår kund är en professionell partner och en pålitlig rådgivare till verksamheten i alla frågor som rör kompetensförsörjning.

Ditt huvudsakliga ansvar omfattar följande delar:
 • Operativt ansvara för hela rekryteringsprocessen från uppstart till val av slutkandidat. Du ansvarar för att planera hela processen och genomför samtliga steg i samarbete med berörda intressenter.
 • Föra en proaktiv nära dialog med verksamhetens representanter för att identifiera framtida kompetensbehov.
 • Uppföljning av arbetet för att se till att kundens interna kunder får rätt kvalitet och säkerställer en excellent kandidatupplevelse under processens gång.
 • Representera kunden gentemot både interna och externa kandidater och arbeta aktivt med att kommunicera och stärka kundens arbetsgivarvarumärke.
 • Du kan även ansvara för olika rekryteringsprojekt såsom större rekryteringsuppdrag, rekrytering till omorganisationer och program.
Kvalifikationer
 • En universitetsexamen från personal-/HR området eller annan motsvarande utbildning
 • Erfarenhet av rekrytering
 • Dokumenterad hög kapacitet kopplat till rekrytering och kundnöjdhet
 • Ett arbetssätt som karaktäriseras av vår kunds principer: öppen, aktiv, positiv och säkerhet
 • Van att arbeta flexibelt och har en vilja att jobba inom olika affärsområden
 • Flytande i svenska (tal och skrift) är ett krav
Personliga egenskaper

För att lyckas i rollen som Rekryterare krävs det att du är social, nyfiken, ansvarstagande och självgående. Du stimuleras av att bygga relationer och trivs att arbeta i ett högt tempo. Andra egenskaper vi tror du har är förmågan att planera, prioritera och strukturera ditt arbete. Vidare tror vi att du har en mycket god kommunikationsförmåga.

Lön

Enligt överenskommelse.

Tillträde och ansökan

40h/vecka. Vår kund önskar start 2023-03-01 och uppdraget förväntas löpa till 2024-02-01. Du kommer att vara anställd av JobBusters som konsult och arbeta hos vår kund i Stockholm. Skicka in din ansökan (gärna i Word-format) snarast då intervjuer sker löpande, första urvalet kommer ske 2023-01-17. Ansökningar mottagna omgående kommer hanteras i ett första urval.

Sökord: Rekryterare, Rekrytering, Stockholm
Mer info
Kontaktperson Jennifer Norin
Telefon 070 838 03 96
Email Mejla Jennifer Norin
Område Stockholms stad
Yrkesroll HR & Personal, Rekrytering
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag 14 feb 2023 (18 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

JobBusters är ett auktoriserat personaluthyrnings- och rekryteringsföretag. Vi är inriktade mot tjänstemän och sätter stort värde i att hitta rätt person till rätt position. Genom att vara flexibla, tillgängliga och närvarande i relation till kund, konsult och kandidat, har vi som målsättning att hitta våra kunders drömkandidat och våra kandidaters drömjobb.