Hoppa till innehåll
Arbetsuppgifter

Vi söker nu efter en erfaren Projektadministratör som ska assistera ett projektkontor och en delportfölj hos vår kund. Som Projektadministratör kommer du att stödja delportföljledaren med planering, rapportering, dokumentation och kommunikation, samt planering, uppföljning, administration och kommunikation av aktiviteter inom projektkontoret. Bland annat kommer du att ansvara för att administrera delportföljråd och upprätthålla rutiner avseende rapportering och uppföljning. Du ingår i projektkontoret och förväntas spela en viktig roll i projektkontorets effektiva framdrift genom att bidra till god struktur och ordning samt rätt information till rätt målgrupp i rätt tid. Du kommer även bidra till utvecklingen av projektkontoret genom att driva mindre förbättringsaktiviteter.

Arbetsuppgifter som kommer att ingå i rollen som Projektadministratör:
 • Skapa ordning och reda genom strukturerad och noggrann administration med hög servicegrad.
 • Planering, uppföljning och kommunikation av aktiviteter inom delportföljen och projektkontoret.
 • Administrera delportföljråd och möten för översyn av projektstyrgrupper, inklusive ta anteckningar och skriva protokoll.
 • Upprätta och distribuera målgruppsanpassad dokumentation och information till delportföljens och projektkontorets intressenter, bl.a. genom intranätet.
 • Upprätthålla rutiner avseende rapportering och uppföljning samt bistå och genomföra rapportering för delportföljens räkning.
 • Bidra i olika utvecklingsaktiviteter med syfte att utveckla projektkontorets ansvarsområden i samarbete med övriga projektkontorsmedlemmar.
 • Bistå med administration och dokumentation kring olika utbildningsinsatser, workshops etc.
 • Administrera diarieföring vid behov.
Kvalifikationer
 • Du har en godkänd gymnasieexamen.
 • Du har minst fyra års erfarenhet av administrativa arbetsuppgifter av stödjande, samordnande eller koordinerande karaktär.
 • Du har minst två års erfarenhet av administrativa arbetsuppgifter kopplade till processer och verktyg inom projektstyrning.
 • Du har god datorvana i MS Office.
 • Du är flytande i svenska, i såväl tal som skrift.
 • Du har mycket goda kunskaper i engelska, i såväl tal som skrift.
 • Meriterande om du har erfarenhet av att arbeta för en Statlig Myndighet.
 • Meriterande om du erfarenhet av PPS eller motsvarande projektstyrningsmodell.
Personliga egenskaper

För att lyckas i rollen som Projektadministratör så ser vi att du har en god samarbetsförmåga samt initiativförmåga. Du är pedagogisk och social i din kommunikation. Vidare så tror vi att du är ödmjuk, har lätt för att skapa förtroende samt arbetar strukturerat och serviceinriktat. Självklart har du en fallenhet för administrativa arbetsuppgifter och arbetar lika bra självständigt som i grupp.

När du blir en av oss

Som konsult hos JobBusters kan du känna dig trygg med ett kollektivavtal i ryggen, tillgängliga konsultchefer och engagerade rekryterare. Du som konsult får även tillgång till vårt nätverk av spännande företag och uppdragsgivare! För oss är det viktigt att du som konsult trivs, känner en trygghet och gemenskap till oss som arbetsgivare. Vi erbjuder tjänstepension, löneväxling och möjlighet till flexpension. Du får även tillgång till vår förmånsportal, där du utöver friskvårdsbidrag har tillgång till mängder av rabatter och erbjudanden inom hälsa, hem och fritid, transport, sjukvård och mycket mer! Ditt välmående är av högsta prioritet för oss och vi erbjuder bland annat en digital lösning som hjälper våra medarbetare att hitta verktyg för att hantera vardagens alla utmaningar, både på jobbet och i privatlivet.

Lön

Lön, enligt överenskommelse.

Tillträde och ansökan

Heltid, kontorstider med möjlighet till distansarbete till viss del. Vår kund önskar start 2023-04-15 och uppdraget förväntas löpa t.o.m. 2024-04-30 med möjlighet till förlängning. Du kommer att vara anställd av JobBusters som konsult hos vår spännande kund i Stockholm. Skicka in din ansökan (gärna i Word-format) snarast, då intervjuer sker löpande. Sista ansökningsdag är 2023-03-13.

I detta uppdrag krävs Säkerhetsprövning av konsult med anledning av att konsulten kan komma i kontakt med hemliga uppgifter. Processen för upprättande av SUA-avtal och genomförande av registerkontroll beräknas ta ca 8 till 10 veckor.

Sökord: Projektadministratör, Administratör, Programadministratör, Projektkontorsadministratör
Mer info
Kontaktperson
Johanna Johansson
Telefon
Email
Sista ansökningsdag
02 apr. 2023 (1 dag kvar)

Om arbetsgivaren

JobBusters är ett auktoriserat personaluthyrnings- och rekryteringsföretag som är inriktade mot tjänstemän och har funnits sen 2011. Vi på JobBusters bryr oss om våra konsulter och vårt mål är alltid att bygga långsiktiga relationer med både konsult och kund. Vårt mål är alltid att matcha våra kunders drömkandidat med våra kandidaters drömjobb!

Vår kund är ett statligt affärsverk som förvaltar stamnätet för elkraften i Sverige. De bedriver även forskning- och utvecklingsprojekt på många områden för att främja ny teknik. Huvudkontoret finns i Stockholm och här behöver man som konsult säkerhetsprövas för de flesta uppdrag.

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare