Hoppa till innehåll
Ansök nu
Arbetsuppgifter

Nu söker vi en Programkoordinator till vår kund i Stockholm!

Arbetsuppgifterna omfattar bland annat:
 • Inom programmet ansvara för administrativa uppgifter (t.ex. protokollskrivande, uppföljning av åtgärder, beslutloggar, mötesbokningar, framtagning av mötesunderlag)
 • Stödja Programledaren i framtagande och uppdatering av dokument såsom programplan, beslutsunderlag m.m.
 • Ansvara och säkerställa att programmet dokumenterar enligt vår kunds krav och rutiner
 • Ansvara för att rapportering från och inom programmet görs enligt vår kunds krav och rutiner
 • Säkerställa att avvikelser i projekten mot tid, kostnad och resultat rapporteras och följa upp att de åtgärdas
 • Upprätta och underhålla programbibliotek och stödsystem
 • Stödja Programledaren/-ledningen i planering, uppföljning, tidplaner, inköp, resurser, riskhantering samt andra frågor som aktualiseras inom programmet
 • Ansvara för att implementering görs inom programmet avseende uppföljning och rapportering av beslutade mål och nyckeltal samt vara drivande vad gäller genomförande av förbättringsåtgärder och effektivisering
Kvalifikationer
 • Teknisk, ekonomisk eller annan eftergymnasial utbildning eller motsvarande arbetslivserfarenhet
 • Minst 5 års dokumenterad arbetslivserfarenhet av att ha självständigt arbetat som projekt eller programkoordinator
 • Minst 5 års arbetslivserfarenhet av att arbeta med MS Office program som Excel, Word och PowerPoint
 • Minst 5 års arbetslivserfarenhet av att dokumentera styrgruppsmöten eller liknande beslutande verksamhet
 • Konsulten skall behärska svenska och engelska i tal och skrift
 • Erfarenhet av arbete inom elkraftindustrin (merit)
 • Erfarenhet av verktygen Antura och Alfresco (merit)
 • Erfarenhet från att ha haft en koordinerande roll som administratör, tex som teamledare
Personliga egenskaper

För att lyckas i denna roll behöver du ha en god samarbetsförmåga och initiativförmåga. Du är flexibel och anpassningsbar efter arbetsbelastning. Det är även viktigt att du är utåtriktad och tydlig i din kommunikation. Du behöver vara ödmjuk och ha lätt för att skapa förtroende. Du kan arbeta självständigt och målinriktat och du har en fallenhet för administrativa arbetsuppgifter. Vidare har du förmåga att jobba i grupp.

När du blir en av oss

Som konsult hos JobBusters kan du känna dig trygg med ett kollektivavtal i ryggen, tillgängliga konsultchefer och engagerade rekryterare. Du som konsult får även tillgång till vårt nätverk av spännande företag och uppdragsgivare! För oss är det viktigt att du som konsult trivs, känner en trygghet och gemenskap till oss som arbetsgivare. Vi erbjuder tjänstepension, löneväxling och möjlighet till flexpension. Du får även tillgång till vår förmånsportal, där du utöver friskvårdsbidrag har tillgång till mängder av rabatter och erbjudanden inom hälsa, hem och fritid, transport, sjukvård och mycket mer! Ditt välmående är av högsta prioritet för oss och vi erbjuder bland annat en digital lösning som hjälper våra medarbetare att hitta verktyg för att hantera vardagens alla utmaningar, både på jobbet och i privatlivet.

Lön

Enligt överenskommelse.

Tillträde och ansökan

Heltid, kontorstider. Vår kund önskar start 2023-06-01 och uppdraget förväntas löpa t.o.m. 2025-05-31 med möjlighet till förlängning. Du kommer att vara anställd av JobBusters som konsult hos vår spännande kund i Sundbyberg. Skicka in din ansökan (gärna i Word-format) snarast, då intervjuer sker löpande. Ansökningar mottagna innan 2023-05-05 kommer hanteras i ett första urval. Sista ansökningsdag är 2023-05-08.
Mer info
Kontaktperson
Jennifer Norin
Telefon
Email
Sista ansökningsdag
03 juni 2023 (5 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

JobBusters är ett auktoriserat personaluthyrnings- och rekryteringsföretag som är inriktade mot tjänstemän och har funnits sen 2011. Vi på JobBusters bryr oss om våra konsulter och vårt mål är alltid att bygga långsiktiga relationer med både konsult och kund. Vårt mål är alltid att matcha våra kunders drömkandidat med våra kandidaters drömjobb!

Vår kund är ett statligt affärsverk som förvaltar stamnätet för elkraften i Sverige. De bedriver även forskning- och utvecklingsprojekt på många områden för att främja ny teknik. Huvudkontoret finns i Stockholm och här behöver man som konsult säkerhetsprövas för de flesta uppdrag.

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare