Hoppa till innehåll

Operativ inköpare

Arbetsuppgifter

Vi söker en operativ inköpare till vår spännande kund i Järfälla/Stockholm! Är du en kommunikativ, noggrann och driven lagspelare med erfarenhet från supply chain eller inköp? Då är du precis vad vi söker för att stärka vår kunds växande Inköpsorganisation.

Som operativ inköpare har du ansvaret att säkerställa leverans av väsentligen planerade behov till deras produktion som kännetecknas av ett stort projektfokus. Du kommer att ingå i ett team som köper in material till både prototyper och mindre serieproduktion av tekniskt komplexa lösningar. Detta ställer stora krav på kvalitet, flexibilitet, lagarbete och snabbt agerande från både leverantörer och inköpare.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer huvudsakligen att vara följande:
  • Inköp av material och tjänster utifrån planerade behov
  • Beställnings- och leveransövervakning
  • Skapa dig en kostnadsuppskattning
  • Löpande återkoppling till kundansvariga och hantera leverantörsuppföljning
  • Flödesoptimering
Vi kan erbjuda dig en spännande och utmanande position som operativ inköpare inom ett av deras åtta kategoriteam. Teamet har ansvaret för upphandlingar inom den specifika kategorin hos bolagets fyra anläggningar i Göteborg, Huskvarna, Järfälla och Arboga. Teamet består av en Category Procurement Manager samt Strategiska och Operativa inköpare, totalt 10-15 personer placerade på de olika orterna.

Kvalifikationer
  • Du har en bakgrund av att arbeta inom supply eller sourcing, gärna som operativ inköpare.
  • Du har utmärkta kunskaper i engelska och svenska i både tal och skrift.
  • Du är svensk medborgare. Inget dubbelt medborgarskap är tillåtet på grund av branschen vår kund verkar inom.
Personliga egenskaper

För att lyckas och trivas hos vår kund tror vi att du är en prestigefylld och lösningsorienterad person som kan konsten att agera i nuet med bibehållen fokus på målbilden. Du ska vara ansvarstagande, proaktiv och ha en positiv attityd.

När du blir en av oss

Som konsult hos JobBusters kan du känna dig trygg med ett kollektivavtal i ryggen, tillgängliga konsultchefer och engagerade rekryterare. Du som konsult får även tillgång till vårt nätverk av spännande företag och uppdragsgivare! För oss är det viktigt att du som konsult trivs, känner en trygghet och gemenskap till oss som arbetsgivare. Vi erbjuder tjänstepension, löneväxling och möjlighet till flexpension. Du får även tillgång till vår förmånsportal, där du utöver friskvårdsbidrag har tillgång till mängder av rabatter och erbjudanden inom hälsa, hem och fritid, transport, sjukvård och mycket mer! Ditt välmående är av högsta prioritet för oss och vi erbjuder bland annat en digital lösning som hjälper våra medarbetare att hitta verktyg för att hantera vardagens alla utmaningar, både på jobbet och i privatlivet.

Lön

Enligt överenskommelse.

Tillträde och ansökan

Heltid, 40h/v. Start är 2023-10-02 och uppdraget förväntas löpa till och med 2024-06-30, med goda möjligheter till tillsvidareanställning hos kund efter 9 månader. En godkänd säkerhetskontroll är obligatoriskt innan du påbörjar ditt uppdrag. Du kommer att vara anställd av JobBusters som konsult hos vår kund i Stockholm.

Skicka in din ansökan redan idag, då intervjuer sker löpande! Ett första urval kommer att ske måndag 2023-09-11.
JobBusters logotyp
Sök jobbet
Sista ansökningsdag
07 okt. 2023 (4 dagar kvar)
Yrkesroll

Kontaktperson
My Johansson
Email
Telefon

Om arbetsgivaren

JobBusters är ett auktoriserat personaluthyrnings- och rekryteringsföretag som är inriktade mot tjänstemän och har funnits sen 2011. Vi på JobBusters bryr oss om våra konsulter och vårt mål är alltid att bygga långsiktiga relationer med både konsult och kund. Vårt mål är alltid att matcha våra kunders drömkandidat med våra kandidaters drömjobb!

Vår kund är ett av de starkaste varumärkena inom svensk industri och har kunder i över 100 länder. Här kommer du vara en del i att skapa förutsättningar för ett tryggt samhälle.

Fler jobb från samma arbetsgivare

Stockholms stad
Service & Kundtjänst
Företagslogga
Lund
Data & IT
Företagslogga
Västerås
Marknadsföring
Företagslogga

Liknande Jobb

Järfälla
Ekonomi
Företagslogga
Stockholms stad
Ekonomi
Företagslogga