Hoppa till innehåll
Arbetsuppgifter

Till vår kund i Stockholm söker vi en erfaren Masterdatahanterare i SAP.

Divisionen Fordon söker en masterdatahanterare för att förvalta och vidareutveckla kundens fordonsförvaltningssystem som är uppbyggt i SAP. Nu behöver de en tillfällig resursförstärkning.

Som masterdatahanterare förvaltar du grunddata gällande underhåll, leverantörssamverkan, tjänster och material för fordon och komponenter. Du uppdaterar och distribuerar underhållsplaner både internt och mot underhållsleverantör. Rollen innebär daglig kontakt med IT-förvaltning och användare av systemet.

Uppdraget är placerat i Stockholm.

Kvalifikationer
  • Du har en högskoleingenjörsexamen eller motsvarade erfarenhet.
  • Du har erfarenhet av masterdatahantering.
  • Du har erfarenhet av SAP eller motsvarande större ERP system/affärssystem.
  • Du behärskar svenska och engelska obehindrat i både tal och skrift
  • Meriterande: Arbetat i järnvägsbranschen.
Personliga egenskaper

Du är strukturerad och noggrann och van vid att hantera flera aktiviteter parallellt. Vidare har du en kommunikativ förmåga och kan snabbt sätta dig in i användarens perspektiv.
Du har ett tekniskt intresse och ett stort sinne för struktur. Du brinner även för att utveckla processer och den förvaltning du jobbar med. Att du har en god samarbetsförmåga samtidigt som du är självgående i ditt arbete är av vikt för rollen.

När du blir en av oss

Som konsult hos JobBusters kan du känna dig trygg med ett kollektivavtal i ryggen, tillgängliga konsultchefer och engagerade rekryterare. Du som konsult får även tillgång till vårt nätverk av spännande företag och uppdragsgivare! För oss är det viktigt att du som konsult trivs, känner en trygghet och gemenskap till oss som arbetsgivare. Vi erbjuder tjänstepension, löneväxling och möjlighet till flexpension. Du får även tillgång till vår förmånsportal, där du utöver friskvårdsbidrag har tillgång till mängder av rabatter och erbjudanden inom hälsa, hem och fritid, transport, sjukvård och mycket mer! Ditt välmående är av högsta prioritet för oss och vi erbjuder bland annat en digital lösning som hjälper våra medarbetare att hitta verktyg för att hantera vardagens alla utmaningar, både på jobbet och i privatlivet.

Tillträde och ansökan

Heltid, 40h/v. Vår kund önskar start enligt överenskommelse och uppdraget förväntas löpa till och med 2024-06-30 med chans till förlängning. Du kommer att vara anställd av JobBusters som konsult hos vår spännande kund i Stockholm. Skicka in din ansökan snarast, då intervjuer sker löpande.
JobBusters logotyp
Sök jobbet
Sista ansökningsdag
12 dec. 2023 (13 dagar kvar)

Kontaktperson
Johanna Johnsson
Email
Telefon

Om arbetsgivaren

JobBusters är ett auktoriserat personaluthyrnings- och rekryteringsföretag som är inriktade mot tjänstemän och har funnits sen 2011. Vi på JobBusters bryr oss om våra konsulter och vårt mål är alltid att bygga långsiktiga relationer med både konsult och kund. Vårt mål är alltid att matcha våra kunders drömkandidat med våra kandidaters drömjobb!

Vår kund är helägd av svenska staten och har som uppdrag att bedriva persontrafik på järnväg. Deras huvudkontor är centralt i Stockholm.

Fler jobb från samma arbetsgivare

Stockholms stad
Försäljning
Företagslogga
Örebro stad
Organisation & ledning
Företagslogga

Liknande Jobb

Stockholms stad
Ekonomi
Företagslogga
Stockholms stad
Administration
Företagslogga