Löneadministratör

Löneadministratör

Arbetsuppgifter

Har du eftergymnasial utbildning inom lön och god erfarenhet inom löneadministration? Då kan detta vara rätt roll för dig! Vi söker en erfaren Löneadministratör till vår statliga kund inom elförsörjning. I rollen som Löneadministratör hos vår kund kommer du att arbeta med löpande löneadministration och reseräkningar, kontera fakturor, utfärda olika typer intyg och rekvisitioner för terminalglasögon, administration för förmånsbilar, löneväxling m.m. Du kommer även hantera nyanställd och administration kring deras profil och lön. I din roll har du även en viktig funktion som support i frågor gällande lön och löneadministration från medarbetare och chefer. Du kommer att ingå i ett större löneteam där man hjälper varandra och jobbar i nära samarbete.

Kvalifikationer
  • Du har minst eftergymnasial utbildning inom löneadministration.
  • Du har arbetat med löneadministration i minst 5 år.
  • Du behärskar svenska och engelska flytande i tal och skrift.
  • Meriterande om du har erfarenhet av att arbeta i Agresso.
Personliga egenskaper

För att passa i rollen som Löneadministratör tror vi att du som person har fallenhet för administrativa arbetsuppgifter, god samarbetsförmåga och initiativförmåga. Samtidigt arbetar du självständigt och målinriktat, är flexibel och anpassningsbar efter arbetsbelastning.

Lön

Enligt överenskommelse.

Tillträde och ansökan

Heltid och kontorstider. Vår kund ser start för rollen i februari/mars-2023 och uppdraget förväntas löpa till minst januari-2024, med goda möjligheter till förlängning. Du kommer bli anställd som konsult hos JobBusters och arbeta hos vår kund med placering i Sundbyberg i Stockholm. Innan uppdraget kan påbörjas kommer du att behöva genomgå en säkerhetsprövning med handläggningstid om 8-10 veckor. Skicka gärna in din ansökan i Word-format snarast, då intervjuer sker löpande. Sista ansökningsdag är söndag 15-jan-2023. Välkommen med din ansökan redan idag!
Mer info
Kontaktperson My Johansson
Telefon 073 713 82 13
Email Mejla My Johansson
Område Stockholms stad
Yrkesroll HR & Personal, Löner & Förmåner
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag 8 feb 2023 (4 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

JobBusters är ett auktoriserat personaluthyrnings- och rekryteringsföretag. Vi är inriktade mot tjänstemän och sätter stort värde i att hitta rätt person till rätt position. Genom att vara flexibla, tillgängliga och närvarande i relation till kund, konsult och kandidat, har vi som målsättning att hitta våra kunders drömkandidat och våra kandidaters drömjobb.