Leveranskoordinator

Leveranskoordinator

Arbetsuppgifter

Till vår kund som är ett drivmedelsbolag söker vi nu en Leveranskoordinator! Som Leveranskoordinator är det ditt ansvar att se till att affärerna fullföljs enligt det avtal som slutits, och du har en central koordinerande roll inom kundens externa marknad. Du kommer arbeta i nära samarbete med Trading, Shipping, Planning och vår kunds två raffinaderier igenom hela affären, för att koordinera leveranserna. Uppdraget innebär också många externa kontakter med både kunder och leverantörer. I rollen ingår också att sköta den tillhörande dokumentationen och hålla affärssystemen uppdaterade. Det dagliga arbetet innebär prioriteringar och snabba beslut. Ändras en förutsättning i kedjan krävs det ofta snabba åtgärder för att lösa uppgiften.

Kvalifikationer
  • Högskoleexamen inom sjöfart, logistik, teknik eller ekonomi.
  • Mycket goda kunskaper i Officepaketet.
  • Goda kunskaper i svenska och engelska i tal och skrift.
  • Erfarenhet av sjöfart är meriterande men inte ett krav.
Personliga egenskaper

För att lyckas i rollen som Leveranskoordinator är du kommunikativ och strukturerad. Du är även noggrann och kundfokuserad.

Lön

Lön enligt överenskommelse.

Tillträde och ansökan

Heltid, 40h/v. Vår kund önskar start i februari och uppdraget förväntas löpa till 2023-09-30 med chans till förlängning. Du kommer att vara anställd av JobBusters som konsult hos vår kund i Stockholm. Arbetet kan delvis utföras på distans. Skicka in din ansökan redan idag, då intervjuer sker löpande. Sökord: sjöfart, leveranskoordinator, logistik
Mer info
Kontaktperson Mikaela Carlsson
Telefon 076 511 56 11
Email Mejla Mikaela Carlsson
Område Stockholms stad
Yrkesroll Transport & Logistik, Distribution
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag 24 feb 2023 (20 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

JobBusters är ett auktoriserat personaluthyrnings- och rekryteringsföretag som är inriktade mot tjänstemän och har funnits sen 2011. Vi på JobBusters bryr oss om våra konsulter och vårt mål är alltid att bygga långsiktiga relationer med både konsult och kund. Vårt mål är alltid att matcha våra kunders drömkandidat med våra kandidaters drömjobb!