Hoppa till innehåll
Arbetsuppgifter

Till vår kund söker vi nu en Kommunikationschef! Du kommer tillhöra sektionen Marknadskommunikation som arbetar med extern kommunikation som är försäljningsdrivande, lojalitetsbyggande och varumärkesstärkande. Vår kund söker efter en erfaren Marknadskommunikatör som kan stötta och coacha medarbetare som arbetar med olika arbetsuppgifter inom marknadskommunikation som exempelvis sociala medier, visuell identitet, kampanjer, web-innehåll, nyhetsbrev och infotainment. Du kommer rapportera till avdelningschef Kommunikation och försäljning och ingår i avdelningens ledning tillsammans med sex sektionschefskollegor.

Kvalifikationer
  • Minst 9 års erfarenhet av kommunikationsarbete med inriktning av marknadskommunikation/extern kommunikation.
  • Minst 5 års erfarenhet som kommunikationschef av marknadskommunikation/extern kommunikation.
  • Minst 3 års erfarenhet av att leda en grupp om minst 10 personer.
  • Flytande i svenska och engelska i tal och skrift.
  • Erfarenhet av arbete inom offentlig verksamhet från minst 1 tidigare uppdrag är meriterande men inte ett krav.
  • Erfarenhet av arbete som chef inom offentlig verksamhet från minst 1 tidigare uppdrag är meriterande men inte ett krav.
Personliga egenskaper

För att lyckas i rollen som Kommunikationschef är du analytisk, lösningsinriktad och samarbetsorienterad. Du är också kommunikativ, strukturerad och lyhörd. Dina ledaregenskaper kommer vara mycket viktiga.

När du blir en av oss

Som konsult hos JobBusters kan du känna dig trygg med ett kollektivavtal i ryggen, tillgängliga konsultchefer och engagerade rekryterare. Du som konsult får även tillgång till vårt nätverk av spännande företag och uppdragsgivare! För oss är det viktigt att du som konsult trivs, känner en trygghet och gemenskap till oss som arbetsgivare. Vi erbjuder tjänstepension, löneväxling och möjlighet till flexpension. Du får även tillgång till vår förmånsportal, där du utöver friskvårdsbidrag har tillgång till mängder av rabatter och erbjudanden inom hälsa, hem och fritid, transport, sjukvård och mycket mer! Ditt välmående är av högsta prioritet för oss och vi erbjuder bland annat en digital lösning som hjälper våra medarbetare att hitta verktyg för att hantera vardagens alla utmaningar, både på jobbet och i privatlivet.

Lön

Lön enligt överenskommelse.

Tillträde och ansökan

Heltid, kontorstider. Vår kund önskar start så snart som möjligt och uppdraget förväntas löpa t.o.m. 2023-12-15 med möjlighet till förlängning. Du kommer att vara anställd av JobBusters som konsult hos vår spännande kund. I rollen finns det möjlighet att både arbeta på plats på kontoret och på distans. I början av uppdraget ser vår kund dock gärna att du är tillgänglig på kontoret så mycket som möjligt. Skicka in din ansökan (gärna i Word-format) snarast, då intervjuer sker löpande.

Sökord: interimschef, marknadskommunikatör, marknadskommunikation
Mer info
Kontaktperson
Mikaela Carlsson
Telefon
Email
Sista ansökningsdag
07 apr. 2023 (11 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

JobBusters är ett auktoriserat personaluthyrnings- och rekryteringsföretag som är inriktade mot tjänstemän och har funnits sen 2011. Vi på JobBusters bryr oss om våra konsulter och vårt mål är alltid att bygga långsiktiga relationer med både konsult och kund. Vårt mål är alltid att matcha våra kunders drömkandidat med våra kandidaters drömjobb!

Vår kund är en myndighet i Stockholm som arbetar för att underlätta vardagen för invånarna som reser och pendlar. Det som kännetecknar deras verksamhet är det stora engagemanget bland deras medarbetare samt stoltheten över deras samhällsuppdrag.

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare