Hoppa till innehåll
Ansök nu
Arbetsuppgifter

Till vår kund söker vi nu en IT Support! Teamet består av 25 personer som jobbar i Köpenhamn och Stockholm, och IT Service Desk är den enda kontaktpunkten för IT-incidenter, serviceförfrågningar och relaterade frågor. De stödjer interna användare i relation till administrations- och produktionssystem. Vår kund står nu inför en omfattande transformation som innefattar implementering av moderna verktyg och arbetssätt, med syftet att bli en mer effektiv service desk. Dina arbetsuppgifter kommer exempelvis vara:
 • Ta emot och svara på telefonsamtal från Service Desk
 • 1st line support i Active Directory-relaterade frågor - skapa och hantera incidenter
 • Kontaktpunkt för användaren
 • Analysera incidenter, bestämma prioritet och ta vidare till rätt mottagare
 • Verifiera lösningar från leverantörer, se till att lösningsbeskrivningar är begripliga och kommunicera lösningar till slutanvändare
 • Samordna/samarbeta med alla agenter för att säkerställa maximalt utnyttjande av arbetskraft
Kvalifikationer
 • Minst 2 års erfarenhet inom en IT support funktion.
 • God kunskap i Active Directory och Azure Active Directory.
 • Förståelse av ITSM and ITSM verktyg.
 • Flytande i svenska och engelska i tal och skrift.
 • Erfarenhet av att ha arbetat i Jira Service Management och/eller erfarenhet av ITIL ramverk är meriterande.
Personliga egenskaper

För att lyckas i rollen som IT Support är du självgående, har en mycket bra kommunikativ förmåga och trivs med att göra repetetiva arbetsuppgifter. Du tar egna initiativ till att göra förbättringar och du uppskattar en social arbetsmiljö.

När du blir en av oss

Som konsult hos JobBusters kan du känna dig trygg med ett kollektivavtal i ryggen, tillgängliga konsultchefer och engagerade rekryterare. Du som konsult får även tillgång till vårt nätverk av spännande företag och uppdragsgivare! För oss är det viktigt att du som konsult trivs, känner en trygghet och gemenskap till oss som arbetsgivare. Vi erbjuder tjänstepension, löneväxling och möjlighet till flexpension. Du får även tillgång till vår förmånsportal, där du utöver friskvårdsbidrag har tillgång till mängder av rabatter och erbjudanden inom hälsa, hem och fritid, transport, sjukvård och mycket mer! Ditt välmående är av högsta prioritet för oss och vi erbjuder bland annat en digital lösning som hjälper våra medarbetare att hitta verktyg för att hantera vardagens alla utmaningar, både på jobbet och i privatlivet.

Lön

Lön enligt överenskommelse.

Tillträde och ansökan

Heltid, kontorstider. Vår kund önskar start 2023-06-01 och uppdraget förväntas löpa t.o.m. 2023-11-30 med möjlighet till förlängning. Du kommer att vara anställd av JobBusters som konsult hos vår spännande kund. Det finns möjlighet att arbeta delvis remote. Skicka in din ansökan (gärna i Word-format) snarast, då intervjuer sker löpande.

Sökord: IT , support , servicedesk
Mer info
Kontaktperson
Mikaela Carlsson
Telefon
Email
Yrkesroll
Sista ansökningsdag
18 juni 2023 (15 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

JobBusters är ett auktoriserat personaluthyrnings- och rekryteringsföretag som är inriktade mot tjänstemän och har funnits sen 2011. Vi på JobBusters bryr oss om våra konsulter och vårt mål är alltid att bygga långsiktiga relationer med både konsult och kund. Vårt mål är alltid att matcha våra kunders drömkandidat med våra kandidaters drömjobb!

Vår kund är ledande inom logistik och kommunikation till, från och inom Norden. De gör vardagen enklare med sina paket- och logistiktjänster i Sverige, Danmark, Norge och Finland.

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare