Hoppa till innehåll
JobBusters logotyp

Interim projektledare - 75%

Ansök nu
Arbetsuppgifter

Har Du bred erfarenhet av projektledning och brinner Du för att göra skillnad i samhället? Då kan det här uppdraget vara något för just Dig!

För vår kunds räkning söker vi nu en Interim Projektledare på 75% till deras projekt som handlar om att öka kvinnors trygghet i stationsmiljö och kollektivtrafik. Arbetet bedrivs i projektform och har i syfte att identifiera samt implementera nya innovativa trygghetshöjande lösningar. Projektet inleddes med fas 1 - en kvalitativ undersökning, tillsammans med kvantitativa mätningar, för att kartlägga vad som orsakar känslan av otrygghet bland kvinnor i och i anslutning till kollektivtrafiken. Därefter genomfördes två tjänstedesignstudier i fas 2 av projektet - i dessa studier har förslag på lösningar arbetats fram och vartefter finslipats för att resultera i två lösningskoncept som har stor potential att öka tryggheten i stationsmiljö; medtittarmonitorer och trygghetsinformationstavlor. Projektet går nu in fas 3 - där förberedelser krävs inför implementeringsfasen.

I uppdraget kommer du bl.a. att ansvara för följande aktiviteter i rollen som projektledare:
 • Projektleda och administrera enligt vår kunds projekthandbok.
 • Genomförande av riskanalyser inkl. identifiera och följa upp åtgärder för att minska risker.
 • Säkerställa efterlevnad av gällande lagstiftning, som exempelvis GDPR, kamerabevakningslagen, säkerhetsföreskrifter, ordningslagen.
 • Upprätta nödvändig och lagstadgad dokumentation såsom personuppgiftsbehandling samt förberedande teknisk dokumentation inför implementationsfasen av projektet.
 • Leda olika samverkansmöten, framtagande av presentationsmaterial, rutiner och leda andra relevanta informationsflöden.
 • Ta fram ekonomiska underlag inför implementeringsfasen.
Kvalifikationer
 • Du har akademisk kandidatexamen eller motsvarande certifierad utbildning inom projektledning.
 • Du har 4 års erfarenhet av att leda projekt i offentlig verksamhet eller större organisationer med komplexa IT-miljöer och styrande regelverk.
 • Du har erfarenhet från minst 2 projekt av att leda riskanalyser, framtagning av nödvändiga styrande dokumentation samt presentationsmaterial till olika intressentgrupper.
 • Du har erfarenhet av att leda minst 1 projekt inom utveckling av digitala stödsystem där det ställdes höga krav på säkerhet.
 • Du har erfarenhet från minst 2 projekt av att ha framfört presentationer och kommunicerat i större sammankomster.
Personliga egenskaper

I projektet förväntas man att efterleva vår kunds värderingar som är:
 • Öppenhet: Ett enkelt hej kan leda till så mycket. Genom att bjuda in och dela med oss skapar vi en offentlig verksamhet med ett öppet klimat. Vi jobbar för hela regionens invånare. Alla räknas.
 • Kompetens: Hos oss vågar vi välja en riktning, men vi har också modet att tänka om. Vi tar tillvara på varandras kunskap och vill hela tiden lära mer. Här finns möjligheter att växa och utvecklas.
 • Pålitlighet: Tillsammans levererar vi kollektivtrafik och utvecklar den för framtiden. Vi är tydliga med både förväntningar och utmaningar. Om något inte fungerar förklarar vi varför och tar ansvar.
 • Samverkan: Hos oss är alla en del av helheten, det ger energi. Vi inkluderar alla som behövs för att vi ska kunna nå de gemensamma målen.
När du blir en av oss

Som konsult hos JobBusters kan du känna dig trygg med ett kollektivavtal i ryggen, tillgängliga konsultchefer och engagerade rekryterare. Du som konsult får även tillgång till vårt nätverk av spännande företag och uppdragsgivare! För oss är det viktigt att du som konsult trivs, känner en trygghet och gemenskap till oss som arbetsgivare. Vi erbjuder tjänstepension, löneväxling och möjlighet till flexpension. Du får även tillgång till vår förmånsportal, där du utöver friskvårdsbidrag har tillgång till mängder av rabatter och erbjudanden inom hälsa, hem och fritid, transport, sjukvård och mycket mer! Ditt välmående är av högsta prioritet för oss och vi erbjuder bland annat en digital lösning som hjälper våra medarbetare att hitta verktyg för att hantera vardagens alla utmaningar, både på jobbet och i privatlivet.

Lön

Enligt överenskommelse.

Tillträde och ansökan

30h/v, kontorstider. Vår kund önskar start 09-okt-2023 och uppdraget förväntas löpa t.o.m. 31-dec-2023 med möjlighet till förlängning. Du kommer att vara anställd av JobBusters och arbeta som konsult hos vår spännande kund med placering i Stockholm. Beställaren godtar underleverantörer och det kan diskuteras om aktuellt.

Skicka in din ansökan (gärna i Word-format) snarast, då intervjuer sker löpande. Ansökningar mottagna innan 20-sep-2023 kommer hanteras i ett första urval. Sista ansökningsdag är 25-sep-2023.
Mer info
Kontaktperson
My Johansson
Telefon
Email
Yrkesroll
Sista ansökningsdag
12 okt. 2023 (14 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

JobBusters är ett auktoriserat personaluthyrnings- och rekryteringsföretag som är inriktade mot tjänstemän och har funnits sen 2011. Vi på JobBusters bryr oss om våra konsulter och vårt mål är alltid att bygga långsiktiga relationer med både konsult och kund. Vårt mål är alltid att matcha våra kunders drömkandidat med våra kandidaters drömjobb!

Vår kund verkar inom Region Stockholm och har som uppdrag att förbättra framkomligheten för invånarna i Stockholm.

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare