Inköpare - senior

Inköpare - senior

Arbetsuppgifter

Som Inköpare är du ansvarig för inköpsstrategin, inköpsutförande och leverantörshantering över hela Norden och du ansvarar för att designa och implementera Sourcing Strategier inom Samsungs marknadsföringskategorier. Du kommer att arbeta nära lokala intressenter för att komma överens om upphandlingsprojekt och leverera värde till slutresultatet. Du kommer att ingå i ett team på sex personer och om du är en person som tycker om lagarbete, i en rolig arbetsmiljö är detta rätt plats för dig!

Dina arbetsuppgifter kommer bland annat bestå av att:
 • Bygga en pipeline av upphandlingsprojekt för regionen i samarbete med lokala intressenter och genomför lokala och regionala affärer inom överenskomna tidsramar.
 • Uppnå kostnadsminskningsmål/mervärden, utveckla nya mervärdestrategier och förbättra förhandlingsbara utgifter via inköp och efterfrågehantering.
 • Leda komplexa RFP:er och förhandlingar och stöd i analysen av informationen och förhandlingen av kontraktet i samarbete med intressenterna och juridiska teamet.
 • Minimera avtalsrisker för företaget och hantera affärsrelationer med leverantörer enligt Samsungs inköpsprocesser.
 • Identifiera och utvärdera befintliga och potentiella leverantörer samt etablera och upprätthålla ett tillvägagångssätt för Supplier Relationship Management.
Kvalifikationer
 • Du har en kandidatexamen eller magisterexamen (eller motsvarande), gärna inom inköp, ekonomi eller liknande.
 • Du har en gedigen arbetslivserfarenhet av inköp.
 • Du har erfarenhet av att arbeta i en global och komplex miljö.
 • Du har relevant kunskap inom olika upphandlingskategorier för marknadsföring, så som PR, Media och Retail.
 • Du kommunicerar obehindrat på både svenska och engelska.
 • Du har mycket goda kunskaper i ERP, Power Point och Excel.
Personliga egenskaper

För att lyckas och trivas i rollen som Inköpare så tror vi att du har förmågan att interagera med ett stort antal intressenter inom alla nivåer i organisationen. Du är en strategisk tänkare med ett analytiskt sinne. Vidare så är du en person som värdesätter både lagarbete och att arbeta självständigt. En strukturerad och detaljorienterad person med en positiv "Can do"-attityd!

När du blir en av oss

Som konsult hos JobBusters kan du känna dig trygg med ett kollektivavtal i ryggen, tillgängliga konsultchefer och engagerade rekryterare. Du som konsult får även tillgång till vårt nätverk av spännande företag och uppdragsgivare! För oss är det viktigt att du som konsult trivs, känner en trygghet och gemenskap till oss som arbetsgivare. Vi erbjuder tjänstepension, löneväxling och möjlighet till flexpension. Du får även tillgång till vår förmånsportal, där du utöver friskvårdsbidrag har tillgång till mängder av rabatter och erbjudanden inom hälsa, hem och fritid, transport, sjukvård och mycket mer! Ditt välmående är av högsta prioritet för oss och vi erbjuder bland annat en digital lösning som hjälper våra medarbetare att hitta verktyg för att hantera vardagens alla utmaningar, både på jobbet och i privatlivet.

Lön

Lön, enligt överenskommelse.

Tillträde och ansökan

Heltid, kontorstider. Vår kund önskar start 2023-04-24 och uppdraget förväntas löpa t.o.m. 2025-04-23 med möjlighet till förlängning. Du kommer att vara anställd av JobBusters som konsult hos vår kund Samsung i Kista. Skicka in din ansökan (gärna i Word-format) snarast, då intervjuer sker löpande.
Mer info
Kontaktperson Johanna Johansson
Telefon 076 719 66 61
Email Mejla Johanna Johansson
Område Stockholms stad
Yrkesroll Ekonomi, Inköpare
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag 14 apr 2023 (21 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

JobBusters är ett auktoriserat personaluthyrnings- och rekryteringsföretag som är inriktade mot tjänstemän och har funnits sen 2011. Vi på JobBusters bryr oss om våra konsulter och vårt mål är alltid att bygga långsiktiga relationer med både konsult och kund. Vårt mål är alltid att matcha våra kunders drömkandidat med våra kandidaters drömjobb!

"Everything we do at Samsung is driven by an unyielding passion for excellence-and an unfaltering commitment to develop the best products and services on the market. In today's fast-paced global economy, change is constant and innovation is critical to a company's survival. As we have done over 80 years, we set our sights on the future, anticipating market needs and demands so we can steer our company toward long-term success. As an employee, you will have an integral part in ensuring we stay on top of the market and continue to enrich and simplify the consumers' lives.
#DoWhatYouCant"