Hoppa till innehåll
JobBusters logotyp

Hr partner 75% - start augusti

Ansök nu
Arbetsuppgifter

Vi söker nu en HR-partner på 75% till vår kund inom fastighetsbranschen i Stockholm. Som HR-partner hos vår kund får du möjlighet att vara en viktig del i en strategisk och affärsnära HR-avdelning. HR-avdelningens uppdrag är att leverera värdeskapande processer och tjänster för att skapa förutsättningar för bolaget att vara en attraktiv arbetsgivare.

Din arbetsplats finns i Hammarby Sjöstad och du rapporterar till HR-chefen som ingår i företagsledningen. De tillämpar flexibla och digitala arbetssätt med möjlighet till några dagar på distans. Som HR-partner arbetar du verksamhetsnära vilket innebär att du rör dig mellan din arbetsplats i Hammarby sjöstad och våra arbetsplatskontor i Söder- och Norrort.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter:
 • Vara ett verksamhetsnära stöd till 11 av bolagets chefer inom samtliga personalfrågor med fokus på deras verksamhet inom Projektutveckling, Ekonomi samt Kundservice. Att löpande ge konsultativt stöd i medarbetar- och organisationsfrågor, kompetensplanering och rekrytering, individ- och rehabiliteringsärenden, arbetsrättsliga frågor och facklig samverkan.
 • Ansvara för HR-avdelningens roll i att säkerställa samordning och samarbetet med konsultmäklare och bemanningsföretag.
 • Ansvara för planering och genomförande av den årliga medarbetarenkäten samt införandet av s.k. tempmätningar.
 • I samarbete med HR-strateg fortsätta utveckla HR-avdelningens arbete med digitala plattformar och e-Learning.
 • Vara en del i avdelningens gemensamma arbete för att införa ett nytt HR-system och flera spännande pågående utvecklingsarbeten.
Kvalifikationer
 • Du har en relevant högskoleutbildning inom området.
 • Du har flera års erfarenhet från kvalificerat HR-arbete inom flertalet processer samt chefsstöd.
 • Du har erfarenhet av att självständigt drivit olika individärenden.
 • Du har god kännedom om samt vana att tillämpa arbetsrättsliga lagar och regler.
 • Meriterande med licensiering och erfarenhet från arbete med rekryteringstest.
 • Meriterande med erfarenhet från införande av HR-system, e-Learning och digitalisering av HR-processer.
 • Meriterande om du har erfarenhet från fastighetsbranschen och/eller kommunal verksamhet.
Personliga egenskaper

Du har god samarbetsförmåga och är bra på att bygga och bibehålla goda relationer. Du är en person som snabbt inger förtroende och har integritet och förståelse för HR-avdelningens roll och uppdrag i organisationen. Du har en personlig mognad och är självgående i ditt arbete. Du är bra på att strukturera och planera ditt arbete och som person är du ödmjuk och prestigelös. Du vill arbeta brett med personalfrågor och vara ett nära chefsstöd.

När du blir en av oss

Som konsult hos JobBusters kan du känna dig trygg med ett kollektivavtal i ryggen, tillgängliga konsultchefer och engagerade rekryterare. Du som konsult får även tillgång till vårt nätverk av spännande företag och uppdragsgivare! För oss är det viktigt att du som konsult trivs, känner en trygghet och gemenskap till oss som arbetsgivare. Vi erbjuder tjänstepension, löneväxling och möjlighet till flexpension. Du får även tillgång till vår förmånsportal, där du utöver friskvårdsbidrag har tillgång till mängder av rabatter och erbjudanden inom hälsa, hem och fritid, transport, sjukvård och mycket mer! Ditt välmående är av högsta prioritet för oss och vi erbjuder bland annat en digital lösning som hjälper våra medarbetare att hitta verktyg för att hantera vardagens alla utmaningar, både på jobbet och i privatlivet.

Tillträde och ansökan

Omfattningen för detta uppdrag är 75% där du främst arbetar måndag till torsdag, kontorstider. Vår kund önskar start i augusti och uppdraget förväntas löpa till 2024-04-30, med möjlighet till förlängning. Du kommer att vara anställd av JobBusters som konsult och arbeta hos vår kund i Stockholm med möjlighet till visst distansarbete. Skicka in din ansökan snarast, då intervjuer sker löpande.
Mer info
Kontaktperson
Johanna Johnsson
Telefon
Email
Yrkesroll
Sista ansökningsdag
02 juni 2023 (4 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

JobBusters är ett auktoriserat personaluthyrnings- och rekryteringsföretag som är inriktade mot tjänstemän och har funnits sen 2011. Vi på JobBusters bryr oss om våra konsulter och vårt mål är alltid att bygga långsiktiga relationer med både konsult och kund. Vårt mål är alltid att matcha våra kunders drömkandidat med våra kandidaters drömjobb!

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare