Hr generalist

Hr generalist

Arbetsuppgifter

Till vår kund som är inom klädesindustrin söker vi nu en HR Generalist! I rollen kommer du hantera medarbetarrecensioner med ledare, hjälpa till att granska kompetensbedömningar av anställda mot arbetsbeskrivningar och ge råd till ledare, agera som moderator och skapa konsensus mellan seniora ledare för personalbeslut samt säkerställa att HR-arbetsrättslig efterlevnad och regler uppfylls fullt ut.

Kvalifikationer
  • Minst 3 års erfarenhet av att arbeta som HR partner / rådgivare till företagsledare.
  • Kunskap inom svenska HR arbetsrättsliga lagar och regler.
  • Du besitter kunskaper kring faciliteter och gruppdynamik.
  • Flytande på svenska och engelska i tal och skrift.
Personliga egenskaper

För att lyckas i rollen som HR Generalist har du mycket goda kommunikations- och förhandlingsfärdigheter. Du har god förståelse för integritet och sekretess och har förmågan att skapa förtroende.

Lön

Lön enligt överenskommelse.

Tillträde och ansökan

Heltid (40 h/v) och kontorstider. Vår kund önskar start så snart 2023-02-16 och uppdraget förväntas löpa till 2023-03-24 med chans till förlängning. Du kommer att vara anställd av JobBusters som konsult och arbeta hos vår kund i Stockholm. Skicka in din ansökan (gärna i Word-format) snarast då intervjuer sker löpande. Vi ser fram emot din ansökan! Sökord: HR, HR generalist
Mer info
Kontaktperson Mikaela Carlsson
Telefon 076 511 56 11
Email Mejla Mikaela Carlsson
Område Stockholms stad
Yrkesroll HR & Personal
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag 19 feb 2023 (16 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

JobBusters är ett auktoriserat personaluthyrnings- och rekryteringsföretag. Vi är inriktade mot tjänstemän och sätter stort värde i att hitta rätt person till rätt position. Genom att vara flexibla, tillgängliga och närvarande i relation till kund, konsult och kandidat, har vi som målsättning att hitta våra kunders drömkandidat och våra kandidaters drömjobb.