Hr coordinator - junior

Hr coordinator - junior

Arbetsuppgifter

Vi söker nu en HR-Koordinator till vår kund inom modebranschen med start omgående! Detta är ett perfekt tillfälle för dig som är relativt ny på arbetsmarknaden men ändå har lite erfarenhet inom HR eller har motsvarande utbildning. I rollen kommer du att delta i medarbetargranskningar, se till så korrekt personalinformation och data finns tillgänglig och föra protokoll av diverse beslut. Du kommer även att hantera medarbetarfiler samt hålla personalregister och personaldokumentation uppdaterade. Detta ska såklart följas i enlighet med aktuella HR-policyer och rutiner.

Kvalifikationer
  • Du har ca 1 års erfarenhet av HR/Administration och/eller motsvarande utbildning.
  • Du talar och skriver flytande på både svenska och engelska.
Personliga egenskaper

För att lyckas i rollen som HR Koordinator har du utmärkt administrativ och organisatorisk förmåga, stark kommunikations- och interpersonell förmåga. Vidare är det vitkigt att du har hög nivå av proaktivitet, integritet och konfidentialitet.

Lön

Lön, enligt överenskommelse.

Tillträde och ansökan

Heltid (40 h/v) och kontorstider. Vår kund önskar start 2023-02-16 och uppdraget förväntas löpa till 2023-03-24 med chans till förlängning. Du kommer att vara anställd av JobBusters som konsult och arbeta hos vår kund på plats på deras kontor i Stockholm. Skicka in din ansökan (gärna i Word-format) snarast då intervjuer sker löpande. Vi ser fram emot din ansökan!

Sökord: HR, Coordinator, Koordinator, Junior, Nyexaminerad, Personalvetare, Jobb, Work, Stockholm, Sthlm
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll HR & Personal
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag 17 feb 2023 (14 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

JobBusters är ett auktoriserat personaluthyrnings- och rekryteringsföretag. Vi är inriktade mot tjänstemän och sätter stort värde i att hitta rätt person till rätt position. Genom att vara flexibla, tillgängliga och närvarande i relation till kund, konsult och kandidat, har vi som målsättning att hitta våra kunders drömkandidat och våra kandidaters drömjobb.