Hoppa till innehåll
Ansök nu
Arbetsuppgifter

Till vår kund som är en statligt ägd myndighet inom elkraft letar vi nu efter en erfaren Handläggare med administrativ vana. I rollen ingår att arbeta med att handlägga säkerhetsskyddade upphandlingar med säkerhetsskyddsavtal (SUA), vilket innefattar bl.a. avtalshantering, säkerhetsprövningsintervjuer och uppföljning. Arbetet sker på enheten för Verksamhets- och säkerhetsskydd under avdelningen Säkerhet och beredskap.

Kvalifikationer

Du har minst gymnasieutbildning.
Du har minst 2 års erfarenhet av handläggningsarbete.
Du har minst 2 års erfarenhet av att arbeta både självständigt och i team med goda resultat.
Du har god förmåga att kommunicera och uttrycka dig på svenska och engelska i tal och skrift.
Det är meriterande om du har tidigare erfarenhet av handläggande arbete med säkerhetsskyddade upphandlingar med säkerhetsskyddsavtal (SUA).
Det är meriterande om du har kunskap om säkerhetsskyddslagen och dess tillämpning.
Det är meriterande om du har genomfört minst 20 säkerhetsprövningsintervjuer eller intervjuer.
Det är meriterande om du tidigare har arbetat eller haft uppdrag i offentlig verksamhet.

Personliga egenskaper

För att lyckas i rollen som SUA-Handläggare är det viktigt att du kan arbeta självständigt och målinriktat, samtidigt som du är flexibel och anpassningsbar utefter arbetsbelastningen. Som person är du utåtriktad, förtroendeingivande och tydlig i din kommunikation. Vidare är det väsentligt med en god förmåga att kunna samarbeta och ta initiativ. Att du har fallenhet för handläggande och administrativa arbetsuppgifter är en självklarhet.

När du blir en av oss

Som konsult hos JobBusters kan du känna dig trygg med ett kollektivavtal i ryggen, tillgängliga konsultchefer och engagerade rekryterare. Du som konsult får även tillgång till vårt nätverk av spännande företag och uppdragsgivare! För oss är det viktigt att du som konsult trivs, känner en trygghet och gemenskap till oss som arbetsgivare. Vi erbjuder tjänstepension, löneväxling och möjlighet till flexpension. Du får även tillgång till vår förmånsportal, där du utöver friskvårdsbidrag har tillgång till mängder av rabatter och erbjudanden inom hälsa, hem och fritid, transport, sjukvård och mycket mer! Ditt välmående är av högsta prioritet för oss och vi erbjuder bland annat en digital lösning som hjälper våra medarbetare att hitta verktyg för att hantera vardagens alla utmaningar, både på jobbet och i privatlivet.

Lön

Lön, enligt överenskommelse.

Tillträde och ansökan

Heltid, kontorstider. Vår kund önskar start 2023-08-01 och uppdraget förväntas löpa ett år framåt, t.o.m. 2024-08-01 med goda chanser till förlängning. Du kommer att vara anställd av JobBusters och arbeta som konsult hos vår spännande kund med placering i Sundbyberg. Distansarbete är möjligt 1-2 dagar i veckan. Innan påbörjat konsultuppdrag kommer du att behöva genomgå en säkerhetsprövning där handläggningstiden är mellan 8-10 veckor. Skicka in din ansökan (gärna i Word-format), då intervjuer sker löpande. Ansökningar mottagna innan 2023-05-08 kommer att hanteras i ett första urval. Sista ansökningsdag är 2023-05-14. Vi ser fram emot Din ansökan!

Sökord: Handläggare, Handläggning, Administratör, Admin, SUA, SÄK, Säkerhetsskyddlagen, Avtalshantering
Mer info
Kontaktperson
My Johansson
Telefon
Email
Sista ansökningsdag
Idag (0 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

JobBusters är ett auktoriserat personaluthyrnings- och rekryteringsföretag som är inriktade mot tjänstemän och har funnits sen 2011. Vi på JobBusters bryr oss om våra konsulter och vårt mål är alltid att bygga långsiktiga relationer med både konsult och kund. Vårt mål är alltid att matcha våra kunders drömkandidat med våra kandidaters drömjobb!

Vår kund är ett statligt affärsverk som förvaltar stamnätet för elkraften i Sverige. De bedriver även forskning- och utvecklingsprojekt på många områden för att främja ny teknik. Huvudkontoret finns i Stockholm och här behöver man som konsult säkerhetsprövas för de flesta uppdrag.

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare