Hoppa till innehåll
JobBusters logotyp

Enhetschef controlling

Ansök nu
Arbetsuppgifter

Vi söker just nu en enhetschef för controllerenheten till vår kund i Stockholm. Här kommer du i huvudsak att ansvara för att:
 • leda och ansvara för controllerteamet som består av ca 9-10 businesscontrollers
 • arbeta operativt och medverka i controllerteamets uppdrag såsom månatligt management rapportering till ledning och staden, ansvara för planeringen och genomförandet av budget- och prognosprocessen, stödja verksamhet och ledning med beslutsunderlag och rapportering och diverse ad hoc analyser.
 • ha fokus på bolagets uppföljning och ekonomistyrning
 • arbeta strategiskt genom att delta i utvecklingsarbete av ekonomifunktionen och avdelningen
 • ingå i Finansavdelningens ledningsgrupp och i samarbeten inom avdelningen (fyra enheter)
Tjänsten är placerad i Ulvsunda, Stockholm. Controlling är en enhet inom avdelning Finans och du rapporterar direkt till avdelningschef Finans (CFO).

Kvalifikationer
 • Du har minst 5 års erfarenhet av att leda ett team av medarbetare.
 • Du har minst 10 års erfarenhet av verksamhets och ekonomistyrning.
 • Du har dokumenterad erfarenhet av finansiell rapportering på koncernnivå.
 • Du har dokumenterade kunskaper i affärssystem t ex Agresso m.fl.
 • Du har dokumenterade kunskaper i Officepaketet (framför allt inom Excel och Power Point)
 • Meriterande: Erfarenhet utvecklingsprojekt gällande analysverktyg
 • Meriterande: Erfarenhet av integrering av Hypergene
Personliga egenskaper

Som person ska du vara en tydlig ledare som enkelt kan skapa trygghet för dina medarbetare och ha ett coachande förhållningssätt i ditt arbete att stötta medarbetare i deras arbete.
Förmåga att kunna analysera och visuellt kunna sammanfatta komplex information är en egenskap som är viktig för att kunna klara uppdraget. Du är en god kommunikatör som har förmåga att presentera finansiella analyser och samband på ett enkelt och tydligt sätt. Vidare har du lätt för att skapa, bibehålla och vidareutveckla förtroendefulla relationer.

När du blir en av oss

Som konsult hos JobBusters kan du känna dig trygg med ett kollektivavtal i ryggen, tillgängliga konsultchefer och engagerade rekryterare. Du som konsult får även tillgång till vårt nätverk av spännande företag och uppdragsgivare! För oss är det viktigt att du som konsult trivs, känner en trygghet och gemenskap till oss som arbetsgivare. Vi erbjuder tjänstepension, löneväxling och möjlighet till flexpension. Du får även tillgång till vår förmånsportal, där du utöver friskvårdsbidrag har tillgång till mängder av rabatter och erbjudanden inom hälsa, hem och fritid, transport, sjukvård och mycket mer! Ditt välmående är av högsta prioritet för oss och vi erbjuder bland annat en digital lösning som hjälper våra medarbetare att hitta verktyg för att hantera vardagens alla utmaningar, både på jobbet och i privatlivet.

Tillträde och ansökan

Heltid, 40h/v. Vår kund önskar start enligt överenskommelse (senast den 15 juni) och uppdraget förväntas löpa i minst 4 månader men möjlighet till 12 månader. Uppdraget är under en pågående rekrytering av en ordinarie enhetschef. Du kommer att vara anställd av JobBusters som konsult hos vår spännande kund i Stockholm. Skicka in din ansökan snarast, då intervjuer sker löpande.
Mer info
Kontaktperson
Johanna Johnsson
Telefon
Email
Sista ansökningsdag
08 juni 2023 (3 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

JobBusters är ett auktoriserat personaluthyrnings- och rekryteringsföretag som är inriktade mot tjänstemän och har funnits sen 2011. Vi på JobBusters bryr oss om våra konsulter och vårt mål är alltid att bygga långsiktiga relationer med både konsult och kund. Vårt mål är alltid att matcha våra kunders drömkandidat med våra kandidaters drömjobb!

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare