Hoppa till innehåll
Arbetsuppgifter

Vi söker nu en passionerad Junior Data Scientist till vår kund som är en myndighet och ansvarar för kollektivtrafiken i Stockholms län. Vi söker dig som brinner för att hitta olika möjligheter för att använda data för att förbättra vår kunds verksamhet.

Din roll kommer att omfatta bl.a. datainsamling, statistiska analyser och visualiseringar. Du kommer att arbeta i olika projekt inom maskininlärning och dataanalys. Eftersom vårt team är i en uppstartsfas, kommer du även att vara involverad i testning och utvärdering av olika moln-baserade verktyg samt utformning av processer och arbetssätt.

Vidare kommer du att arbeta i ett flertal projekt inom olika områden så som energieffektivisering och analys av kundbeteende. Att skapa sig domänkunskap och ha ett nära samarbete med verksamhetsspecialister kommer att vara en viktig del av arbetet. Det är därför vi sätter stort fokus på personliga egenskaper samt tidigare erfarenheter i dessa områden.

Kvalifikationer
  • Du har civilingenjörsexamen, inriktning mot data science.
  • Du har erfarenhet av att arbeta i AWS eller Azure.
  • Du har erfarenhet av Python-programmering i minst ett uppdrag inklusiv följande bibliotek: pandas, scikit-learn, plotly.
  • Du har arbetat med SQL.
  • Du kommunicerar obehindrat på svenska och engelska, i tal och skrift.
När du blir en av oss

Som konsult hos JobBusters kan du känna dig trygg med ett kollektivavtal i ryggen, tillgängliga konsultchefer och engagerade rekryterare. Du som konsult får även tillgång till vårt nätverk av spännande företag och uppdragsgivare! För oss är det viktigt att du som konsult trivs, känner en trygghet och gemenskap till oss som arbetsgivare. Vi erbjuder tjänstepension, löneväxling och möjlighet till flexpension. Du får även tillgång till vår förmånsportal, där du utöver friskvårdsbidrag har tillgång till mängder av rabatter och erbjudanden inom hälsa, hem och fritid, transport, sjukvård och mycket mer! Ditt välmående är av högsta prioritet för oss och vi erbjuder bland annat en digital lösning som hjälper våra medarbetare att hitta verktyg för att hantera vardagens alla utmaningar, både på jobbet och i privatlivet.

Lön

Enligt överenskommelse.

Tillträde och ansökan

Heltid, kontorstider. Vår kund önskar start 02-jan-2024 och uppdraget förväntas löpa t.o.m. 31-dec-2024 med goda chanser till förlängning. Du kommer att vara anställd av JobBusters och arbeta som konsult hos vår spännande kund med kontor på Kungsholmen i Sthlm. Distansarbete är möjligt enligt överenskommelse med vår kund. Skicka in din ansökan (gärna i Word-format) snarast, då intervjuer sker löpande.
JobBusters logotyp
Sök jobbet
Sista ansökningsdag
14 dec. 2023 (11 dagar kvar)

Kontaktperson
My Johansson
Email
Telefon

Om arbetsgivaren

JobBusters är ett auktoriserat personaluthyrnings- och rekryteringsföretag som är inriktade mot tjänstemän och har funnits sen 2011. Vi på JobBusters bryr oss om våra konsulter och vårt mål är alltid att bygga långsiktiga relationer med både konsult och kund. Vårt mål är alltid att matcha våra kunders drömkandidat med våra kandidaters drömjobb!

Vår kund är en myndighet i Stockholm som arbetar för att underlätta vardagen för invånarna som reser och pendlar. Det som kännetecknar deras verksamhet är det stora engagemanget bland deras medarbetare samt stoltheten över deras samhällsuppdrag.

Fler jobb från samma arbetsgivare

Stockholms stad
Organisation & ledning
Företagslogga
Stockholms stad
Administration
Företagslogga
Stockholms stad
Ekonomi
Företagslogga

Liknande Jobb

Stockholms stad
Data & IT
Företagslogga
Stockholms stad
Data & IT
Företagslogga
Stockholms stad
Data & IT
Företagslogga