Hoppa till innehåll
Ansök nu
Arbetsuppgifter

Vi söker nu en kreativ och engagerad Content Writer till vår kunds marknadsteam. I rollen som Content Writer ansvarar du för att i text förmedla bilden av bolaget som en säker och framåtlutad partner till deras företagskunder. Som Content Writer hos dem arbetar du med att skapa budskap och texter för framför allt digitala kanaler som web, social media och marketing automation. Här kommer du specifikt stärka upp inom området Marketing automation och 121-kommunikation, dvs kommunikation via bland annat e-post och sms kopplat alla olika faser av kundresan.

Du blir en del av deras marknadsteam som består av duktiga och härliga kollegor i roller inom bland annat projektledning, content creation, digital marketing och sales activation. I rollen arbetar du även nära kollegor i deras systerteam, som exempelvis Digital Channels, Customer Base Management och Business Management. I uppdraget rapporterar du till marknadschefen Företag.

Du kommer att vara placerad på kontoret i Solna minst 2 dagar i veckan.

Kvalifikationer
  • Du har en akademisk utbildning inom kommunikation, journalistik eller digital marknadsföring, eller annan motsvarande eftergymnasial utbildning.
  • Du behärskar svenska och engelska obehindrat i tal och skrift.
  • Du har erfarenhet av digital kommunikation, inom web & social media.
  • Du har erfarenhet av Marketing automation.
  • Meriterande: Erfarenhet från B2B och/eller teknikbolag
Personliga egenskaper

För att trivas i rollen brinner du för kommunikation och i synnerhet det skrivna ordet. Vår tror att de ständigt kan bli bättre och söker en person som har ett stort intresse för storytelling, samt följer trender och utveckling inom digital kommunikation. Det är också av stor vikt att tycka om att nätverka och att arbeta tvärfunktionellt mellan olika divisioner och funktioner för att lyckas i rollen. Du har inga problem med att sätta dig in i att förstå och förklara komplexa produkter på ett enkelt och tilltalande sätt för målgrupperna.

När du blir en av oss

Som konsult hos JobBusters kan du känna dig trygg med ett kollektivavtal i ryggen, tillgängliga konsultchefer och engagerade rekryterare. Du som konsult får även tillgång till vårt nätverk av spännande företag och uppdragsgivare! För oss är det viktigt att du som konsult trivs, känner en trygghet och gemenskap till oss som arbetsgivare. Vi erbjuder tjänstepension, löneväxling och möjlighet till flexpension. Du får även tillgång till vår förmånsportal, där du utöver friskvårdsbidrag har tillgång till mängder av rabatter och erbjudanden inom hälsa, hem och fritid, transport, sjukvård och mycket mer! Ditt välmående är av högsta prioritet för oss och vi erbjuder bland annat en digital lösning som hjälper våra medarbetare att hitta verktyg för att hantera vardagens alla utmaningar, både på jobbet och i privatlivet.

Tillträde och ansökan

Heltid, kontorstider. Vår kund önskar start enligt överenskommelse och uppdraget förväntas löpa t.o.m. 2023-11-30. Du kommer att vara anställd av JobBusters som konsult hos vår spännande kund i Solna. Skicka in din ansökan snarast, då intervjuer sker löpande.
Mer info
Kontaktperson
Johanna Johnsson
Telefon
Email
Sista ansökningsdag
14 juni 2023 (17 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

JobBusters är ett auktoriserat personaluthyrnings- och rekryteringsföretag som är inriktade mot tjänstemän och har funnits sen 2011. Vi på JobBusters bryr oss om våra konsulter och vårt mål är alltid att bygga långsiktiga relationer med både konsult och kund. Vårt mål är alltid att matcha våra kunders drömkandidat med våra kandidaters drömjobb!

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare